Sanovnik balkon – Šta znači sanjati balkon?

Prema nekim tumačenjima, balkon u snu simboliše neke skrivene delove vaše sopstvene ličnosti, kao i potrebu da budete primećeni.

Ipak, značenje sna o balkonu se razlikuje u zavisnosti od toga kako ste sanjali balkon, kao i od ostalih detalja u snu.

Da li ste u snu samo videli balkon? Da li ste se nalazili na njemu ili ste sanjali da se ruši? Da li ste sa balkona imali lep pogled ili je prizor bio neprijatan? Sve su ovo moguće situacije koje možete videti u snu i koje određuju značenje vašeg sna.

U nastavku teksta ćete videti neke od najčešćih snova u kojima se balkon pojavljuje kao dominantan motiv. Videćete kako se ti snovi tumače, a kasnije će vam biti mnogo lakše da sami protumačite slične snove.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati balkon?

Sanjati da ste videli balkon. Ako ste sanjali da ste videli balkon, onda je to dobar znak. Osoba koja vam se dopada će vam uzvratiti ljubav u narednom periodu. Moguće je i da ćete se na prvi pogled zaljubiti u neku osobu, ali dugo ćete se pitati da li ta osoba oseća isto prema vama. Dakle, ako ste u snu videli balkon, sanjarica vam poručuje da nema razloga da brinete jer vas očekuje velika sreća u ljubavi.

Sanjati da se nalazite na balkonu. Ukoliko ste se u snu nalazili na balkonu, onda je to znak da se vi osećate jako nesigurno na javi. Vi ste svesni da firma u kojoj radite loše posluje i da se može desiti da u svakom momentu izgubite posao. Situacija vam je neizvesna i to vas čini jako napetim.

Sanjati da imate prijatan pogled sa balkona. Ako ste u snu videli sebe kako stojite na balkonu, a pred vama je jako prijatan prizor, onda je to znak da vas u narednom periodu očekuju ljubav i sreća.

Sanjati da imate neprijatan pogled sa balkona. Ako ste u snu stajali na balkonu i gledali u oluju ili u neki drugi neprijatan prizor, onda je to znak da se na vašem životnom putu nalaze prepreke i da ih morate savladati da biste ostvarili svoj cilj.

Sanjati da se balkon nalazi u vazduhu. Ako ste u snu videli balkon koji se nalazi u vazduhu, taj san znači da su vaše ambicije na javi dosta nerealne i da često precenjujete sebe i svoje mogućnosti. Sanjarica vam savetuje da budete malo realniji i da se spustite na zemlju.

Sanjati da se balkon ruši. Ukoliko se balkon u vašem snu rušio, onda to nije dobar znak. Vi u narednom periodu verovatno nećete imati uspeha ni na jednom polju, a može se desiti i da vam stignu neke loše vesti koje se mogu ticati direktno vas ili neke vama bliske osobe.

Ovo bi bili neki od najčešćih snova u kojima se pojavljuje balkon kao motiv. Kao što ste mogli videti, simbolika ovih snova može da bude i pozitivna i negativna, što zavisi od celokupnog konteksta sna.

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio zanimljiv i da će vam sada biti mnogo lakše da sami protumačite san u kojem vidite balkon. Srećno!

Sponzorisano:
Loading...