Sanovnik baloni – Šta znači sanjati balone?

Snovi o balonima nisu toliko česti, ali mogu imati određenu simboliku za onoga koji sanja. Prema nekim tumačenjima, san o balonima simboliše razočaranja i tugu na ljubavnom planu. Takođe, baloni često simbolišu aroganciju i prepotentnost, ali i neostvarene želje i gubitke. Ipak, kako biste otkrili pravo značenje vašeg sna o balonima, potrebno je da uzmete u obzir sve detalje koje ste videli u snu, kao i celokupan kontekst vašeg sna.

U nastavku ćete videti neke od najčešćih snova o balonima i videćete takođe kako se ovi snovi tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati balone?

Sanjati da vidite balon. Ako ste u snu videli balon, onda je to znak da se vi jako kajete što niste iskoristili neke šanse koje su vam se nudile. Vi niste zadovoljni svojom trenutnom situacijom u životu i ne osećate se ispunjeno. Međutim, vi ne preduzimate ništa kako biste neke stvari promenili. Samo sedite u mestu i čekate da se stvari reše same od sebe. Ovaj san vam može poslužiti kao opomena da preuzmete malo više inicijative u životu i da se pokrenete iz jedne tačke.

Sanjati balon koji leti na gore. Ukoliko ste u snu videli balon koji leti gore ka nebu, onda taj san simboliše važe težnje da se dignete iznad teške situacije u kojoj se nalazite. Vas verovatno muče mnoge brige i problemi, pa sanjate o tome da pobegnete od svega toga i da konačno imate mir.

Sanjati balon koji pada na zemlju. Ako ste sanjali kako balon pada na zemlju, onda taj san znači da su vaše ambicije nerealne i da bi trebalo sebi da postavite neke realnije ciljeve, odnosno da se malo spustite na zemlju.

Sanjati kako letite u balonu. Ukoliko ste sanjali sebe kako letite u balonu, onda taj san znači da ćete u skorije vreme ići na neko putovanje. Moguće je da ćete u inostranstvu naći čak i posao, a možda i ljubav, pa ćete poželeti da se preselite tamo.

Sanjati kako duvate balone. San u kojem vidite kako duvate balone predstavlja simbol dobre zabave i provoda. Verovatno ćete sami prirediti neku veliku zabavu na kojoj će biti mnogo ljudi. Svi će biti oduševljeni provodom koji ćete prirediti i dugo će pričati o tome.

Prema nekim drugim tumačenjima koja nam donosi sanjarica, san u kojem duvate balone može da znači da vaše ambicije i ciljevi postaju sve veći. Vi jako verujete u sebe i u svoje sposobnosti.

Sanjati crne balone. Ukoliko u snu vidite balone crne boje, onda taj san nema pozitivnu simboliku. Zapravo, crni baloni u snu simbolišu depresiju i tugu, naročito ako vidite da se crni baloni spuštaju na zemlju.

Sanjati da je balon pukao. Ako ste sanjali kako je balon pukao, onda to nažalost znači da nećete uspeti da ostvarite nešto što već dugo priželjkujete. Alternativno, ovaj san može da znači da se trenutno nalazite pod velikim stresom i pritiskom na javi i da vam malo fali da ,,puknete“.

Sanjati mnogo balona. Ako ste sanjali mnogo balona na jednom mestu, taj san može biti upozorenje za vas da se čuvate lažova koji se nalaze u vašem okruženju.

Sponzorisano:
Loading...