Sanovnik banane – Šta znači sanjati banane?

Banane nisu toliko čest motiv u našim snovima, ali imaju određenu simboliku.

Ako ste nekada sanjali banane, sigurno vas zanima šta ovi snovi mogu da znače i kakvu poruku oni nose sa sobom.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati banane?

Sanjati kako jedete banane. Ako ste u vašem snu jeli banane, onda taj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na period radosti i sreće koji je pred vama. U bliskoj budućnosti možete očekivati uspeh na svakom polju.

Najverovatnije će sve da vam ide od ruke i bićete jako dobro organizovani i posvećeni kako poslu, tako i porodici i prijateljima. Jednostavno, vi ćete odlučiti da budete pozitivni i da se više ne nervirate oko nekih stvari na koje ne možete da utičete.

Alternativno, ovaj san može značiti da ćete u skorije vreme primiti neke lepe vesti koje se mogu ticati vas ili nekoga iz vaše porodice. Takođe, moguće je da već duže vreme čekate na odgovor neke osobe koju ste zamolili za uslugu. Naravno, odgovor će biti pozitivan i vi ćete biti jako srećni zbog toga, a kasnije ćete se truditi da se odužite toj osobi za pomoć.

San u kojem jedete banane se može tumačiti na još jedan način. Zapravo, ovaj san može da znači da ćete vi zaista početi zdravo da se hranite i da ćete regulisati svoju ishranu. Moguće je da smatrate da ste nabacili koji kilogram viška i da želite ponovo da budete vitki.

Sanjati da neka druga osoba jede banane. Ako ste u snu videli neku drugu osobu kako jede banane, onda taj san ima ljubavnu konotaciju. Naime, u skorije vreme ćete se zaljubiti, i to verovatno na prvi pogled. Slučajno ćete sresti osobu koja će vas oboriti sa nogu, a kasnije će se ispostaviti da sa tom osobom možete imati nešto zaista trajno i kvalitetno.

Zato, ako ste sami i ako mislite da nemate sreće u ljubavi, nemojte da očajavate. Ako ste sanjali ovakav san, pred vama je sudbonosni susret koji će vam vratiti veru u ljubav.

Sanjati da berete banane. Ako ste u vašem snu brali banane, taj san ukazuje na idiličan i radostan period života koji je pred vama. U vašoj porodici će vladati harmonija, a na poslu ćete ostvarivati velike uspehe. Takođe, vaša emotivna veza će postati još stabilnija, a ukoliko niste u vezi, u skorije vreme ćete upoznati osobu u koju ćete se jako zaljubiti. Sve u svemu, ovaj san najavljuje veoma povoljan period za vas, tako da ne treba da brinete za svoju budućnost.

Sanjati da vam neko nudi banane. Ukoliko vam je neko nudio banane u vašem snu, onda je to znak da u skorije vreme možete očekivati neki poklon. Zapravo, neka osoba će vas iznenaditi poklonom i vi prosto nećete znati kako da reagujete u toj situaciji i kako da iskažete svoju sreću.

Sanjati banane koje su zelene. Ako ste u snu videli nezrele i zelene banane, taj san nema pozitivnu simboliku. Moguće je da ćete u skorije vreme doći u konflikt sa nekom osobom. Najverovatnije je u pitanju neko iz vaše porodice ili neka druga osoba koja vam je bliska.

Sanjati banane koje su trule. Ako ste u snu videli trule banane, sanjarica vas upozorava da se čuvate negativnog uticaja ljudi iz vašeg okruženja. Trebalo bi više da vodite računa o tome kome verujete, jer oko vas je dosta lažnh prijatelja.

Razmislite ko bi mogla biti osoba koja vam ne želi dobro i pokušajte na vreme da se distancirate od nje, kako kasnije ne biste bili dovedeni u neku neprijatnu situaciju.

Sanjati da nosite banane u korpi. Ako ste u snu videli kako ste nosili banane u korpi, sanjarica vam ponovo najavljuje neke lepe vesti. Najverovatnije se radi lično o vama ili o nekoj osobi koja vam je bliska. U svakom slučaju, te vesti će vas jako obradovati.

Sanjati da jedete kolač sa bananama. Ako ste u snu jeli kolač sa bananama, taj san može biti jako prijatan za vas, a istovremeno ima i pozitivnu simboliku. Zapravo, ovaj san predstavlja najavu za prinovu u vašoj porodici.

Kao što ste mogli videti, snovi o bananama uglavnom imaju pozitivnu simboliku, ali ponekad mogu ukazati i na nešto loše što vas očekuje. Međutim, ako ste uveče pred spavanje jeli bananu ili ako ste na nekoj dijeti, moguće je da ćete sanjati banane. Tada vaš san verovatno neće imati nikakvu posebnu simboliku.

Sponzorisano:
Loading...