Sanovnik bazen – Šta znači sanjati bazen?

Snovi o bazenu nisu toliko česti, ali ipak nam mogu preneti neke važne poruke. Ovi snovi obično otkrivaju vezu između naše svesti i podsvesti i zato ove snove ne treba ignorisati.

U većini slučajeva, bazen u snovima ima pozitivnu simboliku i predstavlja radost i blagostanje. Ukoliko ste naporno radili u proteklim mesecima, konačno je došao period kada ćete uživati i opustiti se. Bazen je uglavnom simbol odmora koji vam je potreban nakon mukotrpnog rada.

Ipak, da biste pravilno protumačili svoj san o bazenu, morate uzeti u obzir sve detalje i okolnosti kojih se setite. Značenje sna varira u zavisnosti od toga da li je voda bila čista ili prljava, da li je bazen bio pun ili prazan itd.

U nastavku možete videti neka od najčešćih značenja snova o bazenu.

Ukoliko ste i vi nekada sanjali ovakav san i ukoliko volite da tumačite snove, ovaj članak će vam se sigurno dopasti, sanjarica ga tumači za vas.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati bazen?

Sanjati bazen koji je čist. Ako u snovima vidite bazen koji je čist i lepo uređen, to znači da bi trebalo malo više da se posvetite sebi. Vaš tempo života je verovatno dosta brz i uopšte nemate vremena za odmor i opuštanje.

Ovaj san vam poručuje da malo smanjite svoje obaveze i da se posvetite sebi. Alternativno, san o čistom bazenu može biti i samo pokazatelj vaše potrebe da uživate u životu.

Sanjati bazen koji je prazan. Ukoliko u snu vidite bazen koji je prazan, taj san može biti znak da niste zadovoljni svojim životom. Ne osećate se ispunjeno ni u emotivnom ni u profesionalnom smislu i zbog toga bi trebalo da promenite nešto u svom životu. Pronađite neki zanimljiv hobi i prekinite dosadnu kolotečinu sa kojom se suočavate svakoga dana.

Sanjati bazen koji je prljav. Ako ste u snu videli prljav bazen, taj san je znak da već dugo potiskujete neke stvari u svojoj podsvesti. Međutim, te stvari sve više izlaze na videlo i vreme je da se suočite sa njima.

Možda su to neki aspekti vaše ličnosti koji su vas mučili ili neki problemi sa kojima nemate hrabrosti da se suočite. Ovaj san može biti znak da je konačno došlo vreme da se suočite sa svojim podsvesnim željama, mislima i strahovima.

Postoji još jedna interpretacija sna o prljavom bazenu. Naime, ovaj san može biti i opomena da vodite više računa o svojim poslovnim saradnicima. Moguće je da će neko u vašem poslovnom okruženju pokušati nešto da vam podmetne ili da vam lažno obećava. Stoga budite oprezni i pazite kakva dokumenta potpisujete u narednom periodu.

Sanjati da se kupate u prljavom bazenu. Ukoliko ste u snu videli kako se kupate u bazenu koji je prljav, to znači da je moguće da ćete se odati nekom poroku u narednom periodu. Naime, osećate se jako tužno i nezadovoljno zbog nekih dešavanja u proteklom periodu, pa je moguće da ćete poželeti svoje probleme da zaboravite uz pomoć alkohola ili kockanja.

Ukoliko zaista prolazite kroz težak životni period i ukoliko vam se dogodi ovaj san, pokušajte da ostanete jaki i da se svojom jakom voljom oduprete porocima.

Sanjati bazen u bašti. Ako ste sanjali baštenski bazen, taj san gotovo uvek ima pozitivnu simboliku. On ukazuje na ljubav sa osobom koja je verovatno mlađa od vas. Iako će se svi oko vas protiviti toj romansi, vi ćete poslušati svoje srce i prepustićete se strasti. Na sreću, ispostaviće se da ste napravili dobar izbor.

Kao što ste mogli videti, bazen u snovima može imati različitu simboliku. Nemojte zaboraviti da uzmete u obzir sve detalje iz vašeg sna, kako biste ga što tačnije protumačili. Imajte na umu da nam snovi često mogu pomoći da bolje sagledamo sadašnju situaciju, a mogu nam dati i važne smernice za našu budućnost.

Sponzorisano:
Loading...