Sanovnik bela boja – Šta znači sanjati belu boju?

Snovi o bojama su dosta česti, nezavisno od toga da li sanjate samo neku određenu boju ili predmete u toj boji. Boje u snovima mogu da imaju različita značenja. Da biste otkrili pravo značenje ovih snova važno je da uzmete u obzir celu situaciju u kojoj ste neku boju videli, kao i celokupan kontekst vašeg sna. Smatra se da su snovi o bojama povezani sa našom podsvešću i uglavnom predstavljaju odraz svih aktivnosti i iskušenja kojima smo bili izloženi u poslednje vreme.

U ovom tekstu će biti reči o beloj boji i o njenoj simbolici u snovima. Da li ste ikada sanjali belu boju? Da li ste se zapitali šta taj san može da znači?

Prema većini tumačenja, bela boja u snu predstavlja simbol čistote, nevinosti ali i istine. Ukoliko bela boja dominira u vašem snu, to može biti upozorenje za vas da govorite samo istinu u situacijama koje dolaze. Takođe, bela boja u snovima može da simboliše i dečju ljubav i decu uopšte.

Prema drugim tumačenjima, bela boja može da ukazuje na novi početak i na buđenje. Ukoliko sanjate belu boju, verovatno ste spremni da svoja stara uverenja i mišljenja ostavite iza sebe i da krenete napred.

Bela boja je gotovo uvek simbol radosti i veselja. Ako ste sanjali belu boju, to znači da ćete se uskoro naći na životnoj prekretnici i da će se desiti neke pozitivne promene u vašem životu, kao što su trudnoća, veridba ili udaja. Uglavnom, biće razloga za slavlje.

Ovo su neka od osnovnih značenja bele boje kao motiva u snovima. Sada ćete videti kako se tumače snovi u kojima vidite belu boju auta, belu boju cveća, kose, kuće itd.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati belu boju?

Sanjati auto bele boje. Ukoliko ste u snu videli beli auto, onda vam sanjarica najavljuje neke goste koji će vas posetiti u skorije vreme.

Sanjati kosu bele boje. Ako ste sanjali belu kosu, onda je to dobar znak. Naime, u vašoj porodici možete očekivati mnogo radosnih trenutaka.

Sanjati belu boju cveća. Ukoliko ste u snu videli belu boju cveća, onda je to simbol za neko veselje kojem ćete prisustvovati u narednom periodu, a najverovatnije će u pitanju biti veridba neke vama bliske osobe.

Sanjati belu boju kuće. Ako ste sanjali kuću bele boje, onda taj san ukazuje na uspeh koji ćete postići na poslovnom planu.

Sanjati da nešto belite. Ukoliko ste u snu videli sebe kako nešto belite, onda to nije dobar znak. Taj san ukazuje na bolest nekoga od članova vaše porodice sa kojim vi niste u najboljim odnosima. U narednom periodu ćete verovatno pokušati ponovo da se zbližite sa tom osobom i da zaboravite na sve loše što se desilo između vas.

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio koristan i da ćete sada mnogo lakše moći da protumačite neki san u kojem vidite belu boju.

Iako bela boja kod nas uglavnom ima pozitivnu simboliku i ukazuje na nešto lepo što nam sleduje u budućnosti, to nije slučaj u svim kulturama. U istočnim kulturama, bela boja u snovima ima negativnu simboliku i predstavlja predznak za bolest pa čak i za smrt.

Sponzorisano:
Loading...