Sanovnik bik – Šta znači sanjati bika?

Bik nije toliko čest motiv u našim snovima, ali svakako ima određenu simboliku. Smatra se da bik u snu ukazuje na neke važne promene koje će se desiti u vašem životu. Moguće je da ćete u narednom periodu doneti neke važne odluke koje se tiču vašeg školovanja ili karijere, ali i odluke koje se odnose na vaš ljubavni život.

Takođe, u nekim snovima bik simboliše zaštitničku energiju prema porodici, ali može imati i seksualnu konotaciju.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati bika?

Sanjati da ste videli bika. Ako ste u snu videli bika, sanjarica vam najavljuje neko veselje, odnosno slavlje kojem ćete uskoro prisustvovati. Verovatno je u pitanju neko iz vaše porodice ili osoba koja vam je jako bliska, tako da ćete biti veoma radosni i uzbuđeni oko slavlja.

Sanjati kako jašete bika. Ako ste u snu videli sebe kako jašete bika, onda je to dobar znak. Vi ćete uspeti da zaobiđete sve nevolje i probleme i odolećete iskušenjima. Ovaj san simboliše vašu mentalnu snagu i sigurnost. Vi imate svoj cilj u životu i cenite neke prave vrednosti, tako da vas ništa ne može u tome pokolebati.

Sanjati kako se sukobljavate sa bikom. San u kojem ste imali sukob sa bikom simboliše vašu brigu vezanu za vaše seksualne sposobnosti. Takođe, ovaj san može biti odraz vaše agresivnosti, ali i vaše mentalne snage.

Sanjati kako vas juri bik. Prema tumačenjima iz narodnog sanovnika, ako vas je jurio bik u snu to znači da ćete u skorije vreme biti napadnuti u školi, na poslu ili u svom okruženju. Moguće je da će vas neko napasti i hteti da se svađa sa vama zbog nečega lošeg što ste rekli ili uradili. Takođe, možda ćete se, ne razmišljajući o posledicama, upustiti u neke poslove koji nisu legalni i koji mogu doneti dosta problema vama i vašoj porodici.

Sanjati belog bika. Beli bik u snu ima pozitivnu simboliku i ukazuje na dobitak koji vas očekuje u narednom periodu. Moguće je da ćete dobiti neočekivani novčani ili materijalni dobitak koji će vam pomoći da poboljšate svoju finansijsku situaciju i da se izvučete iz dugova. Ne bi bilo loše ni da kupite loto listić ili da se oprobate u nekoj drugoj igri na sreću, jer je moguće da ćete dobiti nagradu.

Sanjati crnog bika. Ako ste u snu videli crnog bika, onda to nije dobar znak. Ovaj san ukazuje na to da ćete u narednom periodu imati neke veće gubitke. Najverovatnije su u pitanju novčani gubici, ali nije nemoguće ni da izgubite neku osobu koja vam znači. Ukoliko sanjate crnog bika, vodite više računa o svom ponašanju, o tome kako trošite novac ali i kako postupate sa drugima.

Sanjati kako prodajete bika. San u kojem prodajete bika ukazuje na to da ćete u skorije vreme morati da prodate deo svog nasledstva kako biste izašli iz dugova ili sprečili sukobe sa drugim članovima porodice.

Sanjati kako ste bika pogodili u oko. Ovaj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da ćete u skorije vreme uspeti da ostvarite svoj cilj. Vaš trud će se konačno isplatiti a vi ćete biti jako zadovoljni sobom i celokupnom situacijom u vašem životu.

Sanjati da ste ubili bika. Ukoliko ste u snu ubili bika, onda vam sanjarica najavljuje da možete izgubiti velikog prijatelja u skorije vreme. Moguće je da će vaš prijatelj pričati ružno o vama i da će širiti laži. To će vas jako razočarati i prekinućete svaki kontakt sa tom osobom. Moguće je da ćete biti jako tužni zbog toga i da ćete se stalno preispitivati da li je moguće da ste vi uzrok vašem lošem odnosu.

Sanjati da se neko ponaša kao bik. Ako ste sanjali da se neka osoba u vašem realnom životu ponaša kao bik, odnosno da ne preza ni od čega i da ruši sve ispred sebe samo da bi ostvarila svoj cilj, onda vas sanjarica upozorava da vodite malo više računa o svom ponašanju i da usporite u životu. Moguće je i da na sve načine pokušavate da nametnete svoju volju drugim osobama, što nikako nije dobar način da ostvarite svoj cilj.

Kao što ste mogli videti, simbolika snova o biku može da bude i pozitivna i negativna, što zavisi od svih ostalih detalja i situacija u snu. Zato bi najbolje bilo da pažljivo analizirate sve detalje u snu i da uzmete u obzir sve okolnosti u kojima se bik pojavio.

Sponzorisano:
Loading...