Sanovnik bivši dečko – Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Gotovo svaka devojka je bar nekada sanjala svog bivšeg dečka.

Ovaj san može imati različitu simboliku u zavisnosti od emocija koje su se pojavile u snu, kao i od ostalih detalja.

Sanjarica bivši dečko – Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Ljubljenje sa bivšim dečkom. Ako ste sanjali poljubac sa bivšim dečkom, taj san odražava vašu potrebu da ponovo budete voljeni. Vi se u stvarnom životu osećate jako usamljeno i voleli biste ponovo da osetite naklonost i ljubav.

Prema nekim drugim tumačenjima, ljubljenje sa bivšim dečkom u snu može biti simbol nekog lepog iznenađenja koje vas očekuje u narednom periodu.

Međutim, ako sanjate poljubac sa bivšim dečkom neposredno nakon što ste raskinuli sa njim, onda razmislite dobro o svojim osećanjima. Moguće je da niste sigurni u svoju odluku i da osećate da vam bivši dečko jako nedostaje. Ovaj san može služiti kao opomena da se još jednom preispitate pre nego što nastavite dalje bez te osobe.

Seks sa bivšim dečkom. Ako ste sanjali da ste imali seks sa bivšim dečkom, to je znak da se odnosi sa nekim ljudima u vašem životu sve više pogoršavaju. Međutim, vi ne možete puno da utičete na te odnose, tako da nema potrebe da se nervirate.

Svađanje sa bivšim dečkom. Ako ste se u snu svađali sa bivšim dečkom, taj san može biti znak da ste još uvek ljuti na svog bivšeg dečka. Moguće je da vas je on nečim jako povredio ili izdao, što je i dovelo do kraja vaše veze. Zbog toga želite da mu se osvetite i da uradite nešto što će ga mnogo povrediti.

Prema drugim tumačenjima, svađa sa bivšim dečkom je znak da će se vaš ljubavni život znatno popraviti u narednom periodu, tako da ne treba da brinete.

Tuča sa bivšim dečkom. Devojke neretko sanjaju i kako se tuku sa bivšim dečkom. Ovakvi snovi mogu biti odraz posesivnosti i nasilničkog ponašanja vašeg sadašnjeg dečka.

Plakanje za bivšim dečkom. Ukoliko u snu plačete za bivšim dečkom, to opet može biti znak da vam bivši dečko jako nedostaje. Vi ne želite da priznate to ni sebi ni drugim ljudima. Imajte na umu da sve ono što potiskujete u svojoj svesti može da se odrazi u vašim snovima. Dakle, ovaj san jasno ukazuje na to da vi još uvek imate emocije prema bivšem dečku.

Rastajanje sa bivšim dečkom. Ukoliko u snu vidite kako se rastajete sa svojim bivšim dečkom, to je dobar znak. U narednom periodu vas očekuje upoznavanje sa kvalitetnom osobom sa kojom biste mogli ući u vezu.

Bivši dečko vas voli u snu. Ukoliko ste sanjali kako vas bivši dečko i dalje voli, to nije dobar znak. Ovaj san ukazuje da vas u narednom periodu očekuju neke neprijatne situacije. Zbog toga vodite računa o svojim postupcima i o tome sa kim se upuštate u ljubavne ili poslovne odnose.

Bivši dečko sa drugom devojkom. Ako u snu vidite svog bivšeg dečka kako ima drugu devojku, taj san je samo uobičajeni pratilac svakog raskida. Naime, vaš um se polako navikava na činjenicu da taj dečko više nije vaš i vi sve više to prihvatate.

Smrt bivšeg dečka. Ukoliko ste u snu videli da vaš bivši dečko umire, to znači da vas u narednom periodu očekuje udaja i ostvarivanje u ulozi majke.

Ovo su neki od najčešćih snova koji imaju veze sa bivšim dečkom. Kao što ste mogli videti, ovi snovi mogu imati kako pozitivno tako i negativno značenje. Normalno je da devojka ponekad sanja bivšeg dečka i to ne treba da vas plaši.

Ovakvi snovi ne moraju uvek da znače da patite za bivšim dečkom. Prema nekim tumačenjima, san o bivšem dečku može značiti da vi podsvesno upoređujete bivšeg dečka sa vašim sadašnjim dečkom.

Međutim, ukoliko zaista često sanjate bivšeg dečka, to je znak da ste preopterećeni nekim stvarima iz svoje prošlosti. Trebalo bi da se opustite i da prošlost ostavite iza sebe. Prošlost vas sputava da uživate u sadašnjem trenutku i da planirate budućnost. Imajte na umu da je najpre potrebno da zaboravite staru ljubav kako biste mogli dati šansu novoj ljubavi.

Nadamo se da ste uživali čitajući ovaj tekst i nadamo se da smo vam pomogli da bolje razumete svoje snove o bivšem dečku. Sledeći put kada budete imali sličan san, sigurni smo da ćete biti u stanju da ga protumačite na pravi način.

Sponzorisano:
Loading...