Sanovnik bolest – Šta znači sanjati bolest?

Ukoliko ste trenutno bolesni ili ste u skorije vreme bili bolesni, san o bolesti je normalna pojava i verovatno nema nikakvo posebno značenje.

Ipak, snovi o bolesti vas mogu uplašiti i uznemiriti. Kao i u stvarnom životu, bolest u snovima uglavnom ima negativnu simboliku i ukazuje na neke negativne situacije i emocije koje će vas zadesiti u narednom periodu.

Da biste pravilno protumačili svoj san, trebalo bi da uzmete u obzir sve detalje i kontekst sna. Samo tako možete otkriti njegovu pravu simboliku i šta je to što vas očekuje u bliskoj budućnosti.

U nastavku možete videti neke od najčešćih snova o bolesti i njihovo značenje.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati bolest?

Sanjati da ste vi bolesni. Ako ste sanjali svoju sopstvenu bolest, onda je to znak da treba više računa da vodite o svom psihičkom stanju i o odnosima koje imate sa drugim ljudima. Postoji nešto što vas jako muči i zbog čega ste zabrinuti u realnom životu. Trebalo bi dobro da razmislite o svemu što vam se dešava i da bolje organizujete svoj život.

Međutim, postoji i drugačije tumačenje sna o sopstvenoj bolesti. Naime, ako u snu vidite da imate neku lakšu bolest, onda je to znak da vas muče neke prolazne brige kojih ćete se lako osloboditi. Vi nećete dozvoliti nebitnim stvarima da vas poremete i da loše utiču na vas. Imate svoj cilj i borite se za njega.

Međutim, ako ste sanjali da bolujete od neke teže bolesti, taj san ukazuje na loša dešavanja u narednom periodu. Moguće je da ćete biti pod pritiskom zbog dugova u koje ste zapali, što se može odraziti i na vaše zdravlje.

Sanjati da je bolesna osoba koju poznajete. Ako ste u snu videli kako je bolesna neka osoba koju poznajete, onda taj san ukazuje na vašu brigu za tu osobu. Naime, vi se plašite da se toj osobi ne dogodi nešto loše. Moguće je i da se sami osećate krivim za nešto što ste uradili toj osobi.

Sanjati da je bolesna osoba koju ne poznajete. Ako ste sanjali da je bolesna osoba koju ne poznajete, taj san je znak da niste zadovoljni sadašnjom situacijom u životu. Nešto vas jako muči i opterećuje, pa vam je želja da se to promeni u narednom periodu.

Veoma je moguće da na poslu imate dosta stresa ili da ste okruženi ljudima koji negativno deluju na vas. Najvažnije je da vi ostanete pozitivni i da ne dozvolite drugima da vam prenesu loše raspoloženje.

Sanjati rak ili leukemiju. Ukoliko ste sanjali da neko boluje od ovih najtežih bolesti, to znači da se u stvarnom životu jako brinete za neke osobe koje su vam bliske. Ipak, ukoliko u realnom životu i sami imate neku od najtežih bolesti, taj san ukazuje na grižu savesti koju imate zbog nečega. Naime, nešto u vašem stvarnom životu vas jako opterećuje i vi nikako ne možete da nađete svoj mir.

Sanjati da ste ozdravili. Ukoliko ste sanjali da ste nakon duže bolesti ozdravili, to je dobar znak. Ovaj san ukazuje na pozitivna dešavanja u narednom periodu. Naime, moguće je da ćete izaći iz loše veze i da ćete uživati u svojoj slobodi.

Sponzorisano:
Loading...