Sanovnik bolnica – Šta znači sanjati bolnicu?

Bolnica nije toliko čest motiv u snovima, osim ako niste nedavno bili u bolnici ili nekoga posećivali u njoj. Ipak, snovi o bolnici mogu imati različita značenja, što zavisi od mnoštva detalja i okolnosti koje vidite u snu.

Da li ste u snu samo videli bolnicu? Da li ste došli u bolnicu ili ste izašli iz nje? Da li ste u snu videli bolničara ili je bolnica bila prepuna bolesnika? Sve su ovo okolnosti koje će uticati na značenje vašeg sna. U nastavku ovog teksta ćete saznati nešto više o snovima u kojima vidite bolnicu, kao i o njihovim značenjima.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati bolnicu?

Sanjati da ste videli bolnicu. Ako ste u snu samo videli bolnicu, onda je to dobar znak. Pred vama je jako srećan i uspešan period, tako da nema razloga da brinete. Na poslovnom planu će vam sve ići od ruke, a u ljubavi i u porodici će vladati harmonični odnosi.

Sanjati da ste došli u bolnicu. Ako ste u snu videli da ste došli u bolnicu, onda je to dobar znak. Uspećete da se oslobodite nekog tereta koji vas već duže vreme muči. Vi imate jako puno obaveza i stalno ste pod stresom.

Sanjarica vam preporučuje da nađete malo vremena za sebe i da otputujete negde. To ne mora biti neko dugačko putovanje već samo kratkotrajan odmor koji će biti dovoljan da pronađete svoj mir i da napunite baterije. Dobra ideja je i da počnete da se bavite nekim hobijem kako biste se opustili.

Sanjati da nekoga posećujete u bolnici. Ako ste u vašem snu nekoga posećivali u bolnici, onda je to znak da vas u narednom periodu očekuju neke novosti. Najverovatnije su u pitanju lepe vesti koje se mogu ticati direktno vas i vaše karijere, ali mogu se odnositi i na neku drugu vama blisku osobu.

Sanjati kako ste izašli iz bolnice. Ako ste sanjali kako ste izašli iz bolnice, to onda znači da ćete uspeti da izbegnete neke opasnosti u realnom životu. U nekoj situaciji ćete se ponašati dosta brzopleto i sami ćete sebe uvući u opasnost, ali na sreću, uspećete da izbegnete neke veće probleme. Sanjarica vam savetuje da sledeći put ne radite ništa nepromišljeno i da dobro razmislite o svojim odlukama i postupcima.

Sanjati bolnicu punu bolesnika. Ako je bolnica u vašem snu bila puna bolesnika, onda je to znak da ćete postići veliki uspeh u narednom periodu i da će mnogo ljudi čuti za to. Neki će vam se diviti, drugi će vam zavideti ali niko neće osporavati vaš trud i rad. Vi ćete se posle dugo vremena konačno osećati zadovoljno i srećno i ništa neće moći da poremeti vaš mir i vašu želju da još više napredujete.

Sanjati bolničara/bolničarku. Ako ste sanjali da u bolnici vidite bolničara ili bolničarku, to je znak da treba da budete oprezniji na javi. Moguće je da neko iz vaše okoline želi da vam naudi i na neki način da vas sabotira u vašim poslovima. Sanjarica vam savetuje da vodite više računa o sebi i o svom odnosu sa drugima. Pazite kome verujete i sa kim provodite vreme, jer oko vas je dosta lažnih prijatelja.

Alternativno, ovaj san može biti loš predznak i ukazivati na to da vas u narednom periodu očekuju loše vesti. Najverovatnije će neko iz vaše porodice ili familije imati neki veći zdravstveni problem. To će vas jako potresti i želećete toj osobi što više da pomognete.

Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da malo više vremena posvetite svojim najbližim i da im pomognete u svakoj situaciji, jer nikada se ne zna šta može da se desi.

Ovo su neki od najčešćih snova u kojima se bolnica javlja kao dominantan motiv. Kao što ste mogli da vidite, ovi snovi imaju i pozitivno i negativno značenje, u zavisnosti od ostalih detalja u vašem snu. Nadamo se da vam se ovaj članak dopao i da ćete sada mnogo lakše moći da protumačite svoje snove u kojima vidite bolnicu.

Ukoliko ste nedavno zbog nekog zdravstvenog problema i sami boravili u bolnici, to je verovatno ostavilo jak utisak na vas i reflektovalo se u vašem snu. Poznato je da se često ono što se dešava na javi može pojaviti kao motiv u našim snovima. U tom slučaju, nije potrebno tražiti nikakvu posebnu simboliku i značenje vašeg sna.

Sponzorisano:
Loading...