Sanovnik bombone – Šta znači sanjati bombone?

Snovi o bombonama su česti ukoliko volite da jedete slatkiše u realnom životu i ukoliko ste nedavno jeli neke ukusne bombone.

Takođe, ako ste na dijeti i izbegavate bombone, moguće je da će se vaša želja za ovim slatkišima reflektovati u snu.

Ipak, snovi o bombonama mogu imati različita značenja i simboliku, u zavisnosti od situacije u kojoj sanjate bombone.

Prema većini tumačenja, bombone u snovima ukazuju na sreću, ali nekada mogu imati i negativnu simboliku. Da li ste u snu jeli bombone? Da li ste ih poklonili nekome ili ste ih vi dobili na poklon? Sve su ovo različite okolnosti koje će uticati na značenje vašeg sna.

U nastavku teksta ćete videti koji su to snovi o bombonama i kako se oni tumače. Nakon čitanja ovog teksta sigurno će vam biti mnogo lakše da sami protumačite svoj san o bombonama.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati bombone?

Sanjati kako jedete bombone. Ukoliko ste u snu jeli bombone, onda je to znak da ćete se u narednom periodu zaljubiti. U svim prethodnim vezama ste mnogo patili jer osećanja vam nisu bila u potpunosti uzvraćena, ali baš u momentu kada izgubite nadu pojaviće se osoba koja će vam vratiti veru u  ljubav. Zato, ako ste sanjali ovakav san, nema razloga da brinete kada je vaša emotivna situacija u pitanju. Pred vama je velika ljubav koja će verovatno biti za ceo život.

Alternativno, san u kojem jedete bombone, može biti i samo vaša podsvesna želja za slatkišima, ukoliko ste na nekoj dijeti i ukoliko dugo niste jeli bombone.

Sanjati kako vam neko poklanja bombone. Ako vam je neko u snu poklonio bombone, onda je to znak da vas u bliskoj budućnosti očekuje neka ljubavna ponuda. Verovatno će u pitanju biti neka osoba koja vam se u početku neće dopasti, ali kasnije ćete se ipak zaljubiti u tu osobu. Kada vidite na šta je sve ta osoba spremna zbog vas, počećete da je gledate drugim očima.

Alternativno, san u kojem dobijate bombone na poklon može da vas upozorava da budete malo preduzetniji i da ne čekate da se neke stvari dese same od sebe. Sanjarica vam savetuje da preuzmete odgovornosti u svom životu i onda će tek sve krenuti kako treba.

Sanjati da vi nekome poklanjate bombone. Ako ste u snu videli kako ste vi nekome poklonili bombone, onda vas sanjarica upozorava da budete oprezni kada je zaljubljivanje u pitanju. Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu sa kojom neće biti moguće da ostvarite vezu iz nekog razloga. Možda je ta osoba već zauzeta ili je razlika u godinama između vas prevelika, a moguće je i da živite previše daleko. Dakle, ukoliko vam se desi ovakva ljubav, verovatno ćete mnogo patiti u narednom periodu i dugo nećete moći da se oporavite od toga.

Sanjati da odmotavate bombone. Ako ste u snu samo odmotavali bombone, onda vas u bliskoj budućnosti očekuje ljubav na prvi pogled.

Pokvarene bombone. Ako su bombone u vašem snu bile pokvarene, onda je to loš znak. Trebalo bi malo više da pripazite na sebe u narednom periodu jer je moguće da će vas zadesiti neka nevolja.

Sponzorisano:
Loading...