Sanovnik brada – Šta znači sanjati bradu?

Snovi u kojima se brada pojavljuje kao glavni motiv se mogu tumačiti na različite načine, u zavisnosti od ostalih pratećih detalja u vašem snu. Važno je da se prisetite što više detalja koje ste u snu videli kako biste ga protumačili na pravi način.

U nastavku ćete videti neke od najčešćih snova o bradi i kako se ti snovi tumače. Nadamo se da će vam ovaj tekst biti zanimljiv i koristan i da ćete kasnije mnogo lakše moći da otkrijete kakvu simboliku ima san u kojem ste videli bradu.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati bradu?

Sanjati kako imate veliku bradu. Ukoliko ste sanjali kako imate veliku bradu, onda je to znak da vas u narednom periodu očekuje neki veći novčani ili materijalni dobitak, a moguće je da je u pitanju i nasledstvo. Verovatno ćete dobiti nasledstvo od nekog člana porodice od kojeg to niste očekivali i biće vam jako drago zbog toga. Bićete ponosni na sebe i postaćete mnogo odgovorniji u životu. Trudićete se da ostvarite sve ono što su vaši preci ostvarili, čak i više od toga.

Sanjati kako imate malu bradu. Ukoliko ste u snu videli kako imate malu bradu, onda je to loš predznak. Ovaj san može ukazivati na to da će vaša finansijska situacija u narednom periodu biti veoma loša i da ćete možda čak zapasti u dugove. Sve to će učiniti da se jako loše osećate jer ste navikli da trošite dosta novca. U periodu koji sledi vi ćete morati mnogo da štedite i da kupujete samo ono što vam je neophodno za život.

Sanjati bradu koja je seda. Ako ste u snu videli sedu bradu, onda to znači da ćete u narednom periodu biti nagrađeni za svoj rad i za uspehe koje ste postigli. Moguće je da ćete dobiti i unapređenje na poslu i da će vas svi u vašem okruženju znatno više ceniti i poštovati. Takođe, vi ćete se osećati veoma zadovoljno i bićete ponosni sami na sebe.

Sanjati prosedu bradu. Ako ste u snu videli bradu koja je proseda, onda to nije dobar znak. Naime, ovaj san predksazuje neku nesreću i žalost u narednom periodu. Moguće je da će do vas doći neka tužna vest koja se može ticati direktno vas ali i neke vama bliske osobe. Tek tada ćete početi ozbiljnije da razmišljate o mnogim životnim stvarima o kojima nikada ranije niste razmišljali.

Sanjati crnu bradu. Ako ste sanjali bradu crne boje, onda taj san ukazuje na velike novčane izdatke koji vas očekuju u narednom periodu. Moguće je da će se neki sitni dugovi nagomilati ili će vam iskrsnuti neki troškovi koje niste planirali. Dakle, crna brada u snu nagoveštava da ćete veoma uskoro morati da se odreknete mnogih stvari i uživanja kako biste uspeli da vratite sve dugove i da rešite svoju finansijsku situaciju.

Sanjati riđu bradu. Ukoliko ste sanjali riđu bradu, onda vam sanjarica najavljuje neki dobitak u bliskoj budućnosti. Ne bi bilo loše da se oprobate u nekoj od igara na sreću jer je veoma izvesno da ćete imati dobitak.

Sanjati ženu sa bradom. Ukoliko ste sanjali ženu sa bradom, sanjarica najavljuje da je pred vama period pun radosti i sreće. Zapravo, na ljubavnom planu će vam cvetati ruže i vaša veza će iz dana u dan postajati sve stabilnija. Veoma je moguće da ćete se vi i vaš partner odlučiti na zajednički život, čak i ako se mnogi možda neće slagati sa tim.

Sanjati više bradatih ljudi. Ako ste u snu videli više ljudi sa bradama, onda taj san znači da ćete se vi uskoro veoma naljutiti na neku osobu iz vašeg okruženja. Moguće je da je u pitanju neki član vaše porodice koji je dosta stariji i čija su razmišljanja totalno drugačija od vaših. Ipak, ne bi trebalo da budete grubi i da se upuštate u svađu, već da pokušate mirnim putem da rešite konflikt.

Sanjati kako ste obrijali bradu. Ako ste u snu obrijali bradu, taj san vam može poslužiti kao upozorenje da se čuvate opasnosti koje vas očekuju u bliskoj budućnosti. Vrlo je moguće da ćete se zbližiti sa nekim osobama koje neće dobro delovati na vas i počećete da se ponašate dosta čudno. Moguće je i da će vaša porodica primetiti da nešto sa vama nije u redu ali vi na to nećete obraćati pažnju.

Sponzorisano:
Loading...