Sanovnik brojevi – Šta znači sanjati brojeve?

Da li ste nekada sanjali brojeve? Da li ste uspeli ujutru da se setite koje brojeve ste sanjali? Ovo može da bude prilično zamarujuće, ali svakako ne bi bilo loše da protumačite svoj san. Brojevi u snu imaju svoju simboliku, bila ona pozitivna ili negativna. Ako ste uspeli da zapamtite koje ste brojeve sanjali, onda će biti mnogo lakše da protumačite vaš san, jer svaki broj u snu ima svoje značenje.

U nastavku ćete videti tumačenja nekih snova o brojevima uopšte, a navešćemo i značenje koje neki konkretni brojevi imaju u vašem snu.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati brojeve?

Sanjati brojeve kojih se sećate. Ako ste u snu videli brojevi i pritom ih se sećate sledećeg jutra, taj san ukazuje da će ti brojevi u narednom periodu biti od neke važnosti za vas. Moguće je da ti brojevi predstavljaju neki važan datum, odnosno događaj koji će se desiti tog datuma, ili da ukazuju na neki novčani dobitak koji vam sledi u skorije vreme. Takođe, možda bi bilo dobro da brojeve kojih se sećate iz vašeg sna iskoristite u nekoj igri na sreću.

Sanjati brojeve koje ste zaboravili. Ako ste sanjali brojeve, ali ste ih zaboravili dok se niste probudili, onda sanjarica tumači ovaj san kao opomenu za vas da vodite više računa o svojim stvarima. U periodu koji je pred vama treba da budete oprezniji, kako ne biste izgubili nešto što vam mnogo znači, bilo da je u pitanju neka materijalna stvar ili čak neka osoba i odnos koji imate sa tom osobom.

Sanjati kako ste pisali i zaokruživali brojeve. Ako ste u snu videli sebe kako pišete neke brojeve ili kako ste ih zaokruživali, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Sanjarica najavljuje da je pred vama novčani dobitak.

Sanjati broj 1. Broj jedan u snu nikada nema dobru simboliku. Ovaj broj simboliše žalost, usamljenost i tugu koji vam slede u narednom periodu. Ako ste u snu videli kako vi pišete broj jedan, onda je to znak da se nikako nećete slagati sa nekom osobom u realnom životu.

Alternativno, broj jedan može da bude i simbol liderstva, samopouzdanja i originalnosti. Taj broj može da ukazuje na to da ćete iz neke situacije izaći kao pobednik.

Sanjati broj 5. Broj 5 u snu je uvek simbol zadovoljstva, sreće i dobrog zdravlja. Period koji sledi biće jako povoljan za vas i konačno će sve u vašem životu krenuti uzlaznom putanjom.

Sanjati broj 13. Osim što mnogi veruju da broj 13 donosi lošu sreću, ovaj broj u snovima može imati i drugačiju simboliku. Ako ste u snu videli broj 13, onda on označava kraj jedne faze u vašem životu i početak nove faze, kao i to da ćete morati da uložite mnogo truda kako biste ostvarili svoj cilj.

Sanjati broj 24. Broj 24 u snovima ima pozitivnu simboliku i najavljuje period ljubavi, kreativnosti i uspeha koji je pred vama.

Ovo su samo značenja nekih od brojeva koji se mogu javiti u vašem snu, ali kao što smo već rekli svaki broj ima svoju simboliku. Pokušajte da se prisetite koji ste broj u snu videli i protumačite vaš san na pravi način.

Sponzorisano:
Loading...