Sanovnik bubuljice – Šta znači sanjati bubuljice?

Bubuljice nisu toliko čest motiv u snovima, ali mogu imati određena značenja i simboliku. Da biste pravilno protumačili svoj san o bubuljicama, važno je da detaljno analizirate situaciju u kojoj ste sanjali bubuljice.

Simbolika ovih snova može biti i pozitivna i negativna, a nešto više o tome možete saznati u nastavku teksta.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati bubuljice?

Sanjati da vidite bubuljice. Ukoliko ste u snu videli bubuljice, ali se ne sećate ostatka vašeg sna, onda je to loš znak. Naime, vi imate jako malo samopouzdanja u realnom životu i zato vam ništa ne ide od ruke. Naš savet je da malo više cenite sebe i da budete svesni svojih kvaliteta. Razmišljajte pozitivno, jer samo tako ćete moći da ostvarite svoje ciljeve.

Alternativno, san u kojem vidite bubuljice može da ukazuje na to da ste jako stidljivi i da se plašite zbližavanja sa osobama suprotnog pola. Zato izbegavate bilo kakva druženja gde ima puno ljudi i trudite se da što više vremena provodite sami. To opet ukazuje na vašu nesigurnost u realnom životu. Ovaj san je znak da treba da poradite na svom samopouzdanju.

Sanjati kako imate bubuljice na licu. Ukoliko ste sanjali bubuljice koje se nalaze na vašem licu, onda vam sanjarica najavljuje uspeh u predstojećem periodu. Naime, vi ćete dosta napredovati na poslovnom planu, a moguće je i da ćete imati neki dobitak u igrama na sreću.

Sanjati kako imate bubuljice po telu. Ako ste sanjali bubuljice na svom telu, taj san ukazuje na neki novčani ili materijalni dobitak koji vas očekuje. Alternativno, ovaj san može značiti da će vas neko pokrasti u skorije vreme. Sanjarica vam savetuje da budete oprezni kada su lopovi u pitanju.

Sanjati bubuljice na drugoj osobi. Ako ste sanjali kako neka druga osoba ima bubuljice, to znači da treba više da vodite računa o sebi u narednom periodu. Ipak, značenje ovog sna će zavisiti od toga da li ste u snu videli da poznata ili nepoznata osoba ima bubuljice.

Ako osoba koju vi inače poznajete u realnom životu ima bubuljice u vašem snu, onda je to znak da se čuvate te osobe jer vam ona nije iskreni prijatelj. Sa druge strane, ako je u pitanju nepoznata osoba sa bubuljicama, taj san je opet upozorenje za vas da budete oprezni u stvarnom životu. Vodite računa o tome kome verujete i sa kim sarađujete jer oko vas je dosta lažnih prijatelja.

Sanjati bubuljice sa gnojem. Ako ste u snu videli gnojne bubuljice, onda je simbolika tog sna pozitivna. U narednom periodu vaše materijalno stanje će se znatno popraviti, a sanjarica vam savetuje da probate neku igru na sreću jer je moguć dobitak.

Sanjati da cedite bubuljice. Ovaj san predstavlja loš predznak. Moguće je da se u narednom periodu ništa neće odvijati po planu i da nećete uspeti da ostvarite svoj cilj. Nažalost, možda ćete ostati bez posla i naći ćete se u jako lošoj situaciji. Naš savet je da pokušate da ostanete pribrani i pozitivni koliko god je to moguće.

Takođe, san u kojem cedite bubuljice može biti predznak za neku opasnu situaciju koja će vas zadesiti, pa zato budite oprezni.

Sponzorisano:
Loading...