Sanovnik bunar – Šta znači sanjati bunar?

Bunar nije toliko čest motiv u snovima, ali ovi snovi imaju određenu simboliku. Ukoliko vas zanima šta snovi o bunaru mogu da znače, pročitajte pažljivo ovaj tekst.

Sada ćete videti kako se tumače neki od snova u kojima se bunar javlja kao motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati bunar?

Sanjati da ste videli bunar. Ukoliko ste videli bunar u snu, onda je to dobar znak. Naime, pred vama je uspešan period kada će vam sve što započnete ići od ruke. Nakon mnogo iskušenja i prepreka, vi ćete konačno uživati u plodovima svoga rada i ljudi će vas zbog toga jako ceniti i poštovati.

Sanjati kako pijete vodu iz bunara. Ukoliko ste u snu pili vodu iz bunara, to je dobar znak. Naime, u narednom periodu vaše zdravstveno stanje će biti izuzetno dobro. Moguće je da ćete neko vreme provesti u seoskim predelima, daleko od grada. Živećete zdravim životom i primetićete kako se mnogo bolje osećate ali i izgledate.

Sanjati da vadite vodu iz bunara. Ukoliko ste imali ovakav san, to ukazuje na vaša ljubavna razočaranja u prošosti. Upravo zato vi ćete odlučiti da više ne verujete u ljubav i da gledate samo interes. Moguće je da ćete stupiti u vezu, a možda čak i u brak sa osobom koja ima dosta novca. Međutim, vremenom ćete videti da se osećate prazno i da niste srećni. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da dobro razmislite pre nego što se odreknete ljubavi, jer novcem se ne može kupiti sreća.

Sanjati da ste upali u bunar. Ukoliko ste u snu videli kako upadate u bunar, onda to nije dobar znak. Pred vama je teška budućnost. Naime, vi živite od danas do sutra i ne čuvate novac za neke teške dane. Zbog toga je moguće da će vas zadesiti jako loša materijalna situacija, pa ćete morati malo više da počnete da štedite.

Sanjati da skačete u bunar. San u kojem ste skočili u bunar ima pozitivnu simboliku. Sanjarica vam najavljuje srećan i uspešan period koji je pred vama, tako da nema razloga da brinete.

Sanjati da nešto bacate u bunar. Ako ste sanjali da nešto bacate u bunar, onda je to predznak za smrt neke osobe iz vašeg okruženja.

Sanjati duboki bunar. Ukoliko ste u snu videli bunar koji je veoma dubok, to znači da vas očekuju veći novčani dobici i bogatstvo u narednom periodu.

Sanjati da kopate bunar. Ukoliko ste u snu kopali bunar, onda to ukazuje na brige i na siromaštvo koji vas očekuju u narednom periodu.

Sponzorisano:
Loading...