Sanovnik čarape – Šta znači sanjati čarape?

Snovi o čarapama nisu toliko česti, ali svakako imaju svoju simboliku, koja može biti i pozitivna i negativna, u zavisnosti od ostalih detalja u snu.

Prema nekim tumačenjima, čarape u snovima mogu imati i seksualnu konotaciju, ali više o značenju ovih snova saznaćete u nastavku teksta.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati čarape?

Sanjati lepe i uredne čarape. Ukoliko ste u snu videli čarape koje su lepe i uredne, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Naime, pred vama je period u kojem ćete imati dosta sreće i uspeha.

Sanjati čarape koje su pocepane ili neuredne. Ako ste u snu videli čarape koje su pocepane ili neuredne, onda je to znak da ćete se uskoro naći u jako neprijatnoj situaciji ili da će vas zbog nečega biti jako sramota.

Sanjati šarene ili čarape sa cvetovima. Ukoliko su čarape u vašem snu bile šarene ili sa cvetovima, onda je to znak da ćete u narednom periodu doživeti dosta radosti i smeha, a moguće je i da ćete primiti neku radosnu vest. Ta vest se može ticati direktno vas ili neke osobe koja vam je bliska.

Sanjati čarape koje su crvene. Crvene čarape u snu su uvek simbol sreće i radosti koja vam predstoji u bliskoj budućnosti.

Sanjati čarape koje su crne. Ako ste u snu videli crne čarape, to nije dobar znak. Sanjarica najavljuje da u narednom periodu možete očekivati neku tužnu vest ili nesreću.

Sanjati čarape koje su rasparne. Ukoliko ste u snu videli čarape koje su rasparne, onda vas sanjarica upozorava da u narednom periodu vodite više računa o sebi i o svojim stvarima i da štedite novac.

Sanjati kako pletete čarape. Ukoliko ste u snu pleli čarape, onda ovaj san predstavlja nagoveštaj da je neko u vašoj blizini dvoličan i da vas laže. Verovatno ćete u narednom periodu otkriti o kome se radi.

Sanjati čarape koje su vunene. Ako ste u snu videli vunene čarape, onda taj san ima pozitivnu simboliku. U periodu koji dolazi očekuje vas neki novčani dobitak i vi ćete biti jako zadovoljni.

Sanjati da neka druga osoba nosi čarape. Ako ste u snu videli kako neka druga osoba nosi čarape, onda su tumačenja ovih snova identična ovima što smo naveli samo se neće odnositi na vas već na tu osobu koju ste sanjali.

Sanjati kako kupujete čarape. Ako ste u snu videli da kupujete čarape, to znači da će vaša porodica u budućnosti imati dosta finansijskih problema.

Sanjati kako ste izgubili čarape. Ako ste u snu videli kako ste izgubili svoje čarape, onda je to znak da vas očekuju problemi sa novcem.

Sponzorisano:
Loading...