Sanovnik cigani – Šta znači sanjati cigane (rome)?

Snovi o ciganima se mogu tumačiti na različite načine i mogu imati pozitivnu i negativnu simboliku, što zavisi od ostalih pratećih detalja u snu. Da biste pravilno protumačili san u kojem vidite cigane, važno je da pokušate da se prisetite što više detalja iz sna i da uzmete u obzir sve situacije koje ste u snu videli. Jedino tako ćete moći na pravi način da protumačite svoj san i da otkrijete njegovu simboliku.

Naime, značenje vašeg sna o ciganima će zavisiti od načina na koji ste sanjali cigane. Da li ste u snu videli ciganina ili ciganku? Da li ste možda sanjali ciganku gataru ili cigansku čergu? Sve su ovo moguće situacije koje možete videti u snu i svaka od njih ima svoje specifično značenje.

U nastavku ovog teksta ćete videti neke od snova u kojima se cigani pojavljuju kao motiv. Ovi snovi nisu toliko česti, ali svakako ih vredi protumačiti.

Ukoliko inače volite da se bavite tumačenjem snova i ako ste i sami nekada sanjali cigane, onda će vam ovaj tekst biti jako zanimljiv i koristan. Sigurni smo da ćete nakon čitanja ovog teksta moći mnogo lakše da protumačite svoje snove u kojima vidite cigane. Pa, da vidimo koji su to snovi i kako se oni tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati cigane (rome)?

Sanjati da ste videli ciganina. Ako ste u vašem snu samo videli ciganina, onda taj san može biti upozorenje za vas da se čuvate laskavaca, odnosno onih koji će vam govoriti slatke reči samo da bi vas osvojili, a istina je da uopšte ne planiraju ništa ozbiljno sa vama.

Sanjarica vam poručuje da treba da se klonite slatkorečivih osoba koje vam mnogo laskaju. Ovo se naročito odnosi na mlade devojke koje sanjaju cigane. One bi nakon ovakvih snova trebalo da budu malo opreznije kada su u pitanju muškarci. Ako ste i vi u snu videli ciganina, budite oprezni u narednom periodu. Ukoliko niste u vezi, čuvajte se onih koji vam se udvaraju jer moguće je da ne žele sa vama ništa ozbiljno.

Sanjati ste videli ciganku. Ukoliko ste u snu videli ciganku, onda vam sanjarica najavljuje da će sve vaše tajne biti otkrivene uskoro. Moguće je da ćete se na neki način zameriti sa nekom osobom koja vam je bliska i da će ta osoba želeti da vam se osveti. Ta osoba će verovatno u javnost izneti sve što ste radili u prošlosti i mnoge stvari iz vašeg privatnog života. Zbog toga ćete se naći u jako neprijatnoj situaciji i nećete znati kako treba da se ponašate i da sakrijete svoju sramotu.

Sanjati ciganku gataru. Ako ste u snu videli ciganku gataru, onda to nije dobar znak. Naime, moguće je da ćete u periodu koji dolazi doživeti prevaru na poslovnom ili na emotivnom planu. Moguće je da ćete uložiti dosta novca u neki projekat, ali ispostaviće se da je u pitanju velika prevara.

Ukoliko ste sanjali ovakav san i ukoliko zaista planirate da uložite novac u nešto, budite jako oprezni jer je moguće da ćete zaista biti prevareni. Alternativno, ovaj san može da se odnosi i na prevaru koju ćete u narednom periodu doživeti od strane svog partnera u vezi ili u braku. Naime, svi vaši planovi u ljubavi će se izjaloviti i ništa neće biti onako kako ste sanjali. Ovo se pre svega odnosi na mlade devojke koje su pred udajom.

Sve u svemu, naredni period biće kritičan za vas tako da bi trebalo da vodite malo više računa o sebi, o novcu koji ulažete i o poverenju koje poklanjate drugim ljudima.

Sanjati da vam ciganka gleda u dlan. Ako ste sanjali kako vam ciganka gleda u dlan, onda je to znak da vi previše verujete nekoj osobi koja nije dobra kao što vi mislite. Moguće je da je ta osoba jako ljubomorna na vas i da želi da vam napravi neku spletku. Ukoliko ste nekoj takvoj osobi poverili važne poslove, znajte da ćete doživeti neuspeh. Razmislite ko bi ta osoba mogla biti i pokušajte na vreme da se distancirate od nje. Takođe, pokušajte da budete malo oprezniji i da manje verujete ljudima.

Sanjati ciganku koja je trudna. Ako ste u snu videli ciganku koja je trudna, onda je to znak da konačno treba da uspostavite kontrolu nad svojim sopstvenim životom i da učinite nešto za sebe. Vreme je da razmišljate ozbiljno i da se posvetite ostvarivanju svojih ciljeva. Ovaj san treba da vam posluži kao opomena da se malo uozbiljite i da život shvatite na pravi način. Istina je da mnogo toga zavisi od sudbine, ali ipak i mi smo sami donekle krojači naše sopstvene sreće.

Sanjati kako ciganka drži bebu u ruci. Ako ste u snu videli da ciganka drži bebu u ruci, onda je to znak da ćete upoznati neku osobu koja će imati veoma važno mesto u vašem životu. Sanjarica najavljuje velike promene koje su pred vama, a samo od vas zavisi da li će te promene biti dobre ili loše.

Sanjati kako se svađate sa cigankom. Ako ste u snu videli da se svađate sa cigankom, onda taj san ukazuje na moguće svađe sa partnerom u realnom životu. Na sreću, te svađe neće biti ozbiljne i veoma brzo će biti zaboravljene. U svakom slučaju, pokušajte da ne ulazite u veće raspravke sa svojim partnerom i uvek se trudite da sve rešite razgovorom.

Sanjati kako ciganin svira. Ukoliko ste u snu videli kako ciganin svira, onda taj san nema pozitivnu simboliku. Zapravo, ovakav san predskazuje tužan i težak period koji je pred vama. Vi ćete doživeti nešto loše u skorije vreme, a to se može ticati direktno vas ili neke vama bliske osobe. Moguće je i da ćete primiti neku vest koja će vas mnogo rastužiti. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao priprema za tužan period koji dolazi.

Sanjati da vas neko naziva cigankom. Ako ste sanjali kako vas je neka osoba nazvala cigankom, onda taj san znači da ćete u skorije vreme doživeti neku sramotu ili da ćete biti poniženi u društvu.

Sanjati cigansku čergu. Ako ste sanjali cigansku čergu, ovaj san ukazuje na to da ćete se u bliskoj budućnosti možda odlučiti da do novca dođete na neki ilegalan i nepošten način, što vas može skupo koštati. Zapravo, bićete verovatno uhvaćeni na delu u nekoj prevari i vaši poslovni saradnici više neće imati poverenja u vas.

Naći ćete se u veoma neprijatnoj situaciji i biće vam jako teško da izađete iz nje i da dokažete ljudima da ponovo mogu da vam veruju. Zato, ukoliko sanjate cigansku čergu, budite malo oprezniji u narednom periodu i vodite više računa o svom ponašanju.

Preuzmite maksimalnu odgovornost za sve svoje postupke i trudite se da ne radite ništa što nije potpuno legalno. Imajte na umu da se čast i čist obraz ne mogu kupiti nikakvim novcem.

Sponzorisano:
Loading...