Sanovnik cigarete – Šta znači sanjati cigare?

Ako ste pušač ili ako pokušavate da ostavite pušenje, san o cigarama nije ništa neobično za vas.

Međutim, ako niste pušač niti imate bilo kakve veze sa tim, onda taj san može imati posebnu simboliku.

Snovi o cigarama mogu da imaju različita značenja, u zavisnosti od ostalih detalja koji se pojavljuju o snu.

Šta vaš san o cigarama znači i kako može da se tumači?

U ovom tekstu ćete saznati nešto više o simbolici ovih snova i kasnije će vam biti mnogo lakše da sami protumačite svoj san o cigarama.

Simbolika snova o cigarama može da bude i pozitivna i negativna, a važno je uzeti u obzir ceo kontekst sna kao i sve detalje koje ste videli u snu.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati cigare?

Sanjati da vidite cigare. Ukoliko ste u snu samo videli cigare, onda to nije dobar znak. Sanjarica najavljuje da je pred vama tužan period u kojem ćete se razočarati u osobu kojoj ste se divili još od detinjstva.

Shvatićete da ste previše idealizovali tu osobu i da nije onakva kakvom ste je smatrali.

Na sreću, momenat kada to shvatite biće velika prekretnica u vašem životu i tada ćete odlučiti da počnete da radite na izgradnji svoje sopstvene ličnosti.

Sanjati da vi pušite cigare. Ako ste u snu videli sebe kako pušite cigare, onda je to znak da vas na poslovnom planu očekuje uspeh i napredak. Šef će vas nagraditi za uloženi trud i za vašu odgovornost i lojalnost.

Sanjati kako zavijate cigare. Ukoliko ste sanjali kako zavijate cigare, onda taj san najavljuje da ćete početi ponovo da se bavite svojim starim hobijem.

Na taj način vi ćete uspevati da pobegnete od dosadne svakodnevice i od problema koji vas okružuju.

Bilo da je u pitanju neki sport, šivenje, slikanje, pletenje ili neki drugi hobi, vi ćete se svako veče tome posvećivati i na taj način uživati u onome što vas najviše ispunjava.

Sponzorisano:
Loading...