Sanovnik čizme – Šta znači sanjati čizme?

Prema mnogim tumačenjima, čizme u snovima ukazuju na to da li se u realnom životu osećate sigurno ili ne, mada mogu imati i potpuno drugačiju simboliku. Da biste otkrili tačno značenje vašeg sna o čizmama, trebalo bi da uzmete u obzir ceo kontekst vašeg sna i sve detalje koje ste u snu videli.

Razmislite da li su čizme bile stare ili nove, prljave ili čiste, da li ste ih obuvali ili izuvali itd.

Tumačenje sna sanovnik i sanjarica – Šta znači sanjati čizme?

Sanjati da ste videli čizme. Ukoliko ste u snu samo videli čizme, onda vas taj san upozorava da budete zadovoljni poslom koji imate i da ne tražite previše. U ovom momentu nije dobra ideja da date otkaz, jer teško ćete naći nov posao.

Sanjati kako obuvate čizme. Ukoliko ste u snu videli sebe kako obuvate čizme, onda taj san nagoveštava da vas u narednom periodu očekuje dosta sreće i uspeha. Moguće je da ćete biti unapređeni na poslu i da će vaša karijera krenuti uzlaznom putanjom. Osim toga, sanjarica vam najavljuje i sreću u ljubavi. U periodu koji sledi nećete moći da se odbranite od udvarača.

Sanjati da izuvate čizme. Ako ste u snu videli kako izuvate čizme, taj san ima negativnu simboliku. Nažalost, ovaj san najavljuje smrt u bliskoj budućnosti. U pitanju će biti verovatno starija osoba iz vašeg okruženja koju jako cenite. Ovaj san bi trebalo da vas pripremi da lakše prihvatite tužne vesti o toj osobi.

Sanjati kako nosite lepe i nove čizme. Lepe i nove čizme u snu su uvek simbol dobre sreće i uspeha. U narednom periodu ćete naći dobar posao i konačno ćete biti ostvareni i ispunjeni što se tiče karijere. Ovaj san takođe ukazuje na vaše veliko samopouzdanje.

Sanjati kako nosite stare čizme. Ukoliko ste u snu nosili stare čizme, onda taj san znači da vas u narednom periodu očekuju dugovi i da ćete morati mnogo toga da se odreknete. Moraćete da postanete dosta štedljiviji i da pametnije raspolažete svojim novcem.

Sanjati kako nosite prljave čizme. San u kojem ste nosili prljave čizme ukazuje na to da će se širiti glasine o vama. Moguće je da će neke osobe koje su vam se predstavljale kao prijatelji početi da pričaju loše o vama. Tek tada ćete shvatiti sa kakvim osobama ste provodili vreme i kome ste verovali.

Sanjati kako ste kupili ili dobili čizme. San u kojem dobijate ili kupujete čizme uvek ima pozitivnu simboliku i najavljuje uspešan i radostan period koji je pred vama. Ako ste imali sličan san, vi ne treba da brinete za svoju budućnost.

Sponzorisano:
Loading...