Sanovnik davljenje – Šta znači sanjati davljenje?

Ukoliko ste nedavno bili svedok nečijeg davljenja u reci ili moru ili ako je neka osoba pokušala da vas udavi u realnom životu, to mora da je bilo vrlo traumatično iskustvo za vas.

Svakako, to mora da je ostavilo jak utisak u vašoj podsvesti i moguće je da će se reflektovati u vašim snovima. U tom slučaju, snovi o davljenju nisu ništa neobično i ne treba da vas plaše.

Ipak, snovi o davljenju mogu imati i svoju specifičnu simboliku, koja može biti kako pozitivna tako i negativna. Ovi snovi uglavnom odražavaju neke vaše strahove u realnom životu, a mogu značiti i da ste preplavljeni emocijama.

Značenje snova o davljenju će zavisiti od toga da li ste sanjali da vi nekoga davite ili da neko davi vas, da li ste se u vašem snu davili u vodi vi ili neka druga osoba itd.

U nastavku ćete videti neke od najčešćih snova o davljenju kao i njihovu simboliku.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati davljenje?

Sanjati kako se davite u vodi. Ako ste u snu videli kako se u vodi davite, onda je to znak da vas u budnom životu muči mnogo toga i da ne znate kako da izađete na kraj sa brigama i problemima. Sanjarica vam u ovom slučaju savetuje da ostanete pozitivni i da ne dozvolite sebi da potonete. Znajte da stres može negativno da utiče i na vaše fizičko zdravlje.

Sanjati kako spašavate osobu koja se davi. Ako ste u snu videli kako vi nekoga spašavate da se ne udavi, onda je to znak da ćete u narednom periodu biti velika podrška nekome. Moguće je da će se neka vama bliska osoba naći u problemu i da ćete joj pružiti svoju pomoć i podršku.

Alternativno, ovaj san se tumači kao predznak za nesreću i bedu koja će vas zadesiti u narednom periodu.

Sanjati kako vas neko davi. Ako ste u snu videli kako neko pokušava da vas udavi, onda je to znak da neko iz vašeg okruženja negativno deluje na vas i da vam uliva negativnu energiju. Pokušajte da razmislite o kome je reč i distancirajte se od te osobe koliko god je to moguće.

Sanjati kako vi davite nekoga. Ako ste u vašem snu vi nekoga davili, onda vam ovaj san može biti opomena da budete malo bolji prema drugima. Naime, moguće je da ne poštujete dovoljno neke osobe koje su to zaslužile. Trebalo bi da povedete malo više računa o svom ponašanju i da pokušate da poboljšate odnose koje imate sa drugim ljudima.

Sponzorisano:
Loading...