Sanovnik dečko – Šta znači sanjati dečka?

Snovi o dečku mogu imati različita značenja, a tumačenja se obično odnose na devojke koje imaju ovakve snove. Naime, većina zaljubljenih devojaka često sanja svog dečka ili dečka koji im se samo sviđa. U većini slučajeva ovi snovi imaju pozitivnu simboliku, ali je ipak važno uzeti u obzir ceo kontekst sna i sve detalje koje u snu vidite.

U nastavku ćete videti neke od najčešćih snova o dečku i njihova tumačenja. Nadamo se da će vam ovaj članak biti koristan i zanimljiv i da ćete kasnije mnogo lakše moći da protumačite svoj san u kojem vidite dečka.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati dečka?

Sanjati kako se ljubite sa dečkom. Ako ste u snu videli kako se ljubite sa dečkom, onda taj san simbolizuje vaše strasti koje osećate prema svom dečku u realnom životu. Naime, vi ste verovatno u jako stabilnoj vezi, a moguće je i da razmišljate o zajedničkom životu sa svojim partnerom.

Sanjati kako se svađate sa dečkom. Ako ste u snu videli kako se svađate sa dečkom, onda je to znak da vam u skorije vreme predstoji jedan ozbiljan razgovor. U narednom periodu ćete imati dosta nesuglasica i često ćete se svađati. Naš savet je da pokušate razgovorom da rešite problem sa svojim partnerom i da pronađete najbolje rešenje.

Prema nekim drugim tumačenjima koja nam donosi sanjarica, konflikt ili svađa sa dečkom uvek ukazuje na nešto pozitivno što će vam se desiti i najavljuje lepe trenutke koje ćete provesti sa svojim dečkom u periodu koji je pred vama.

Sanjati kako se ljubite sa nepoznatim dečkom. Ukoliko ste u snu videli da se ljubite sa dečkom kojeg ne poznajete, onda je to znak da vas privlači neko ko vam je u realnom životu zabranjen. Moguće je da je ta osoba već zauzeta ili ste vi zauzeti. Uglavnom, iz nekog razloga vaša veza nije moguća i zato bi najbolje bilo da smirite svoje strasti i da odustanete od svojih planova.

Sanjati kako vodite ljubav sa dečkom. San u kojem ste imali seks sa dečkom ukazuje na jaku privlačnost koja postoji između vas i vašeg dečka u realnom životu. Ipak, trebalo bi da se još malo uverite da li vaš partner oseća isto prema vama, kako kasnije ne biste bili razočarani.

Sanjati da je nepoznati momak vaš dečko. Ako ste u snu videli nepoznatog momka u ulozi vašeg dečka, onda taj san znači da ćete u narednom periodu upoznati osobu koja će vam se jako dopasti i sa kojom ćete poželeti da ostvarite emotivnu vezu.

Sponzorisano:
Loading...