Sanovnik deda – Šta znači sanjati dedu?

Za veliki broj ljudi je deda omiljeni lik iz detinjstva, i za njega su vezane mnoge uspomene. Mnogi od vas odrasli su igrajući se sa njim, mnoge je deda odvodio i dovodio iz obdaništa i iz škole, pomagao u izradi domaćih zadataka ili sakrivao nestašluke od roditelja.

Snovi o dedi mogu da označavaju vašu svest o situacijama iz kojih imate prethodno iskustvo. San može da označava i vašu sposobnost da donesete odluku ili izaberete između nečeg dobrog ili lošeg na osnovu nekog prethodnog iskustva.

Deda u snu može da označava i mudre izbore ili iskustvo, ali i odluke koje je u vaše ime doneo neko mnogo iskusniji i pametniji od vas. Može da označava i odluku da prekinete sa nečim što trenutno radite, jer osećate da to nije dobro za vas. Možda san označava da ste objektivni o nekim svojim lošim postupcima ili odlukama.

San o dedi može označavati i tradiciju, zaštitu, mudrost, brižnu prirodu. Može da označava mir, olakšanje i sreću.

Deda u snu je dobar znak koji može da vam pokaže put do ispravne odluke u nekoj situaciji. Veoma važno je da pokušate da shvatite šta njegova pojava pokušava da vam poruči kroz san.

San može imati različita značenja, posebno u zavisnosti da li je bio živ ili ne u snu, da li ste stvarno sanjali svog dedu ili neku osobu koju ste u snu smatrali svojim dedom.

Nekad se deda u snu žene koja nije u emotivnoj vezi, povezuje sa tumačenjem da će uskoro upoznati dobrog muškarca sa kojim će ostvariti dugotrajnu vezu.

Deda u snu može da označava i trajnost, novi posao ili kupovinu kuće, kao i ostvarenje nekog dugo očekivanog cilja.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati dedu?

Sanjati svog živog dedu. Ako ste sanjali svog živog dedu, takav san je verovatno poruka da bi trebalo da ga uskoro posetite, jer je verovatno prošlo mnogo vremena od vaše poslednje posete, a on misli na vas i nedostajete mu.

Sanjati dedu koji je srećan i veseo. Ako je vaš deda bio veseo u snu, taj san može da označava da ste na pravom putu i da sve radite kako treba, pa vas uskoro očekuje veliki uspeh.

San može da označava i da ste dovoljno mudri da iznađete pravo rešenje u nekoj situaciji.

Sanjati da vam se deda podsmeva. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da imate problema u odnosu sa dedom i da možda osećate da je razočaran u vas, možda i nekim odlukama koje ste doneli.

Sanjati da vam se deda oženio. Ako ste sanjali da se vaš deda oženio, takav san može da ukazuje da ćete dobiti drugu priliku za nešto u čemu prethodno niste uspeli.

Sanjati da ljubite dedu u ruku. Ako ste u snu ljubili dedu u ruku, takav san ukazuje da ćete ostvariti neku svoju želju.

Sanjati da vam deda daje prsten. Ako ste sanjali ovakav san, on je verovatno dobar znak i može da najavljuje da će se sve razlike i nesporazumi koje ste možda imali sa nekim članom svoje porodice uspešno rešiti, i da ćete uspostaviti harmonične odnose sa njim, na zadovoljstvo čitave porodice.

Sanjati dedu koji umire. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da ćete biti uspešni u svom poslu.

Sanjati grob svog dede ili dede nekog svog prijatelja. Ovakav san može da ukazuje da ćete isplatiti neki svoj dugogodišnji dug.

Sanjati dedu koji nije više živ. Ako ste sanjali svog preminulog dedu, takav san može da označava da vam mnogo nedostaje i razmišljate o vremenu koje ste provodili zajedno. Ako se vaš deda još i čudno ponašao u tom snu, takav san može da označava da još uvek ne možete da razumete i prihvatite njegovu smrt.

Snovi o preminulom dedi mogu se javiti u situacijama kad mislite na njega, nedostaje vam ili dugo vremena niste obišli njegov grob.

San može biti i poruka od vašeg dede pa se trudite da zapamtite šta vam je rekao u snu.

Nekad takav san ukazuje i na neku pretnju za vaše rođake.

Sanjati da je vaš preminuli deda oživeo. Ako je vaš deda oživeo u snu, takav san može da označava da još uvek žalite za njim i pokušavate da se priviknete na ideju da ga više nema.

San može da označava da prolazite kroz neki bitan period u svom životu i nedostaje vam njegov savet.

Sanjati da vas preminuli deda zove da ga negde pratite. Ako ste sanjali ovakav san, on verovatno nije dobar znak i može biti najava neke velike opasnosti, bolesti ili nekih tragičnih događanja uskoro.

Ako vam je neko pomogao i sprečio da ga pratite, san označava da će vam verovatno ta osoba pomoći da sprečite ili prevaziđete predstojeće loše događaje.

Ako niste uspeli da pratite dedu u snu, takav san može takođe da predstavlja upozorenje da pokušate da sprečite neki od predstojećih događaja.

Sanjati nepoznatu osobu kao svog dedu. Ako ste sanjali da je nepoznata osoba vaš deda, takav san može da bude upozorenje na vaše loše ponašanje, i sugeriše da ga promenite.

San može da ukazuje i da vam nedostaje znanje i iskustvo da se suočite sa nekom situacijom i donesete prave odluke. Bolje je da tražite savet od nekoga ko zna kako da se ponaša u takvoj situaciji.

Sanjati da ste videli dedu. Ako ste videli svog dedu u snu, takav san može da ukazuje da će se neki vaš prijatelj od koga niste imali vesti dugo vremena vratiti u vaš život.

Ovaj san može da označava i da ćete ostvariti svoje ciljeve ubrzo.

Sanjati da ste videli nečijeg dedu. Ako ste sanjali nečijeg dedu, takav san može da ukazuje da ćete dobiti neke dugo očekivane vesti i da će one biti povoljne.

 

Sponzorisano:
Loading...