Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

Snovi u kojima se devojka pojavljuje kao motiv mogu imati različitu simboliku, a tumačenja se uglavnom odnose na muškarce koji imaju ovakve snove.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati devojku?

Sanjati nasmejanu devojku. Ako ste u snu videli nasmejanu devojku, to znači da ćete u bliskoj budućnosti imati divne trenutke na javi sa svojom devojkom.

Sanjati kako ljubite neku devojku. Ako ste u snu videli kako ljubite devojku, onda to znači da ćete verovatno uskoro i u stvarnom životu ljubiti neku devojku. Moguće je da ste jako zaljubljeni  i da ne prestajete da mislite na osobu koja vam se sviđa. Ovaj san bi trebalo da bude opomena za momke da priznaju svoja osećanja.

Sanjati kako devojka plače. Ukoliko ste u snu videli devojku koja je plakala, onda je to znak da će vas neko u narednom periodu razočarati i izneveriti. Moguće je da se radi o vašem partneru ili da se tiče vašeg posla. Takođe, san o devojci koja plače može biti i znak da ste vi izneverili i razočarali neki osobu i da sada osećate grižu savesti zbog toga.

Sanjati lepu i poštenu devojku. Ako ste u snu videlu devojku koja je lepa i poštena, onda ovaj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da vas očekuje velika sreća u narednom periodu. Moguće je da će vam osoba koju budete upoznali u svemu odgovarati tako da je moguć i zajednički život.

Sanjati da imate seks sa devojkom koja je nevina. Ukoliko muškarac ima ovakav san, to nije dobar znak. Ovaj san ukazuje na to da vas u narednom periodu očekuje loša sreća, nemaština i beda. Moguće je i da ćete povrediti neku blisku osobu ili da će ona povrediti vas.

Sanjati ružnu devojku. Ukoliko je devojka koju ste sanjali bila ružna, sanjarica vam najavljuje neku neprijatnu situaciju u kojoj ćete se u skorije vreme naći. Moguće je da će vas neko osramotiti ili da ćete sami reći ili uraditi nešto što bi kod vas moglo izazvati sramotu. Ne budite brzopleti i dobro razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite.

Sanjati bivšu devojku. Ukoliko muškarac sanja svoju bivšu devojku, onda je to najverovatnije znak da je muškarac preboleo tu devojku. Međutim, ako je sanjao romantične momente sa tom devojkom, onda ovaj san odražava njegovu bol za tom devojkom. Moguće je da mu ona još uvek nedostaje, ali da to ne želi da prizna.

Sanjati nepoznatu devojku kao vašu. Ako ste u snu videli neku nepoznatu devojku da je vaša, onda ovaj san ukazuje na to da ste jako usamljeni na javi i da niste emotivno ispunjeni.

Sponzorisano:
Loading...