Sanovnik dim – Šta znači sanjati dim?

Dim kao motiv u snovima može da ima različita značenja, ali uglavnom simboliše neke tajne i misterije, ali i razotkrivanje istine.

Da biste otkrili pravu simboliku vašeg sna, pokušajte da se prisetite što više detalja koje ste videli u snu, odnosno analizirajte da li je dim bio gust, redak, crn, beo, proziran ili neproziran itd.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati dim?

Videti dim u snu. Ukoliko ste u vašem snu samo videli dim, onda je to znak da ćete imati neki nesporazum ili raspravku sa svojim prijateljiima. Moguće je da vam prijatelji neće pomoći onda kada vam budu najpotrebniji i to će vas jako razočarati.

Sanjati crni dim. Ako ste u snu videli crni dim, onda vas sanjarica upozorava da u narednom periodu možete izgubiti nešto što je od velike materijalne vrednosti. Pored novčanih i materijalnih gubitaka, ni na drugim poljima vam neće cvetati ruže u narednom periodu. Kao što vidite, ovaj san ima negativnu simboliku, ali treba da ostanete pozitivni i da svojim trudom i staloženoću pokušate da izađete iz teške situacije.

Sanjati beli dim. Ako ste u snu videli dim bele boje, onda je to dobar znak. U bliskoj budućnosti će vam se pružiti izvanredna prilika da pokažete svoj talenat i bićete veoma počastvovani. Moguće je da ćete imati priliku da na fakultetu ili na poslu radite sa nekom uspešnom i poznatom osobom i bićete jako ponosni na sebe.

Sanjati dim koji je gust i neproziran. Ako ste u snu videli dim koji je veoma gust i neproziran, to znači da ćete uskoro otkriti svoje tajne ljudima koji su vam bliski ili ćete otkriti tajne neke druge osobe.

Sanjati dim koji je redak i proziran. Ako ste u snu videli dim koji je veoma redak i skoro proziran, onda je to znak da ćete odlučiti nešto da prećutite dragoj osobi, kako je ne biste povredili.

Sanjati kako vam dim peče oči. San u kojem vam dim peče oči nema dobru simboliku. Sanjarica vas upozorava na moguća razočaranja u narednom periodu. Naime, moguće je da ćete otkriti da vas je partner ili blizak prijatelj lagao i da ste zbog te osobe izgubili neke druge osobe koje vas zaista vole. Zbog toga ćete biti jako utučeni, ali pokušaćete da ispravite svoju grešku.

Sanjati dim cigarete. Dim cigarete u snu simboliše vašu tajnovitost i misterioznost. Naime, vi se nikada ne otvarate ljudima potpuno i ne pričate puno o svom privatnom životu. Vi volite da vas ljudi posmatraju kao misterioznu osobu. Takođe, uvek vas privlače osobe koje su isto tako misteriozne i o kojima se vrlo malo zna.

Sponzorisano:
Loading...