Sanovnik doktor – Šta znači sanjati doktora?

Ako ste nedavno bili kod doktora ili ako imate nekih zdravstvenih problema, vrlo je moguće da ćete sanjati doktora. Svi znamo da se sve ono što doživljavamo na javi veoma često odražava u našim snovima. Ukoliko zaista treba da idete kod doktora ili ste nedavno posetili doktora, onda nema potrebe da istražujete neku dublju simboliku vašeg sna.

Ipak, treba znati da doktor kao motiv u snovima može imati različita značenja, kako pozitivna tako i negativna. Nešto više o tome saznaćete u nastavku ovog teksta. Videćete neke od najčešćih snova o doktoru, kao i to kakvu simboliku ovi snovi nose sa sobom.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati doktora?

Videti doktora u snu. Ukoliko ste u snu samo videli doktora, onda je to dobar znak. U narednom periodu vaše zdravstveno stanje će biti veoma dobro. Ukoliko bolesna osoba sanja da je videla doktora, taj san ukazuje na brz oporavak.

Alternativno, san u kojem vidite doktora može da bude upozorenje za vas da više čuvate poslovne tajne i da budete diskretniji prema svojim poslovnim saradnicima.

Sanjati da ste na pregledu kod doktora. Ako ste sanjali da ste na pregledu kod doktora, onda taj san znači da ste vi jako zabrinuti za svoje trenutno zdravstveno stanje. Moguće je da vi imate veliki strah od doktora u realnom životu, ali da ste svesni da treba što pre da odete da se pregledate.

Upravo iz tog razloga, ovaj san vam može poslužiti kao opomena da odete kod doktora u skorije vreme i da vodite više računa o svom zdravlju.

Sanjati kako razgovarate sa doktorom. Ukoliko ste u snu razgovarali sa doktorom, onda to nije dobar znak. Ovaj san znači da vam se neka velika želja neće ispuniti i da ćete biti primorani da odustanete od onoga što ste naumili. Sledeći put se trudite da postavite sebi neke realnije ciljeve koje možete lakše ostvariti.

Sanjati kako vam doktor daje terapiju. Ukoliko ste u snu videli kako vam lekar nakon pregleda daje određenu terapiju, sanjarica to tumači kao vaš strah od bolesti u realnom životu. Naime, vi ste konstantno zabrinuti za svoje zdravlje, iako možda za to nema potrebe. Trebalo bi malo da se opustite i da pozitivnije razmišljate.

Sanjati da ste vi u ulozi doktora. Ukoliko ste sanjali sebe kao doktora, onda to znači da posedujete ugled u društvu i da vas ljudi zaista cene. Uvek ste prema svima ljubazni i ispunjavate svoja obećanja. Uvek dogovorom pokušavate da rešite svaki problem i to je ono zbog čega ste naročito cenjeni.

Sponzorisano:
Loading...