Sanovnik drugarica – Šta znači sanjati drugaricu?

Drugarica je jako čest motiv u snovima i može imati različitu simboliku. Značenje vašeg sna će se razlikovati u zavisnosti od toga da li ste u snu samo videli drugaricu, da li je to bila drugarica iz vašeg detinjstva, u kakvoj situaciji ste sanjali drugaricu itd.

Sada ćete videti neke od najčešćih snova u kojima možete sanjati drugaricu i reći ćemo vam šta svaki od tih snova znači.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati drugaricu?

Videti drugaricu u snu. San u kojem ste videli drugaricu ukazuje na to da vi uporno izbegavate da prihvatite neku svoju negativnu osobinu i da odbijate neki aspekt vaše sopstvene ličnosti. Takođe, ovaj san može da znači da ćete u narednom periodu primiti neku prijatnu vest.

Sanjati da se smejete sa drugaricom. Ako ste u snu videli kako se smejete sa svojom drugaricom iz realnog života, onda je to znak da vi jako volite da se družite sa ljudima i da uglavnom dobro procenjujete ljude.

Sanjati da se svađate sa drugaricom. Ukoliko ste se u snu svađali sa drugaricom, onda je to znak da biste vi voleli da vam ta drugarica posveti malo više pažnje i ljubavi na javi.

Sanjati drugaricu iz detinjstva. Ukoliko ste u snu videli svoju drugaricu iz detinjstva, to je znak da vam nedostaje taj osećaj bezbrižnosti i topline koji ste imali u detinjstvu. Vi ste jako preopterećeni u stvarnom životu i imate jako puno obaveza i stresova.

Takođe, san u kojem vidite drugaricu iz detinjstva može da ukazuje na to da ste se u određenoj situaciji u realnom životu ponašali veoma detinjasto.

Sanjati svoje drugarice iz prošlosti. Ako ste u snu videli drugarice sa kojima ste se nekada družili, onda je to znak da biste voleli ponovo da imate neku osobinu koju ste ranije imali, a koja se vremenom izgubila. Ovaj san može da se tumači i drugačije. Naime, moguće je da vam sanjarica najavljuje skori susret sa tim drugaricama i lepo druženje sa njima.

Sanjati da vaša drugarica umire. Osim što snovi o smrti neke osobe uglavnom znače da ste toj osobi produžili život, san u kojem vidite da vaša drugarica umire može se tumačiti i drugačije. Naime, sanjarica vam u ovom slučaju ukazuje na to da u vama sve više nestaje neki kvalitet koji vaša drugarica ima.

Sanjati kako imate seks sa drugaricom. San u kojem vidite sebe kako ste imali seks sa drugaricom ukazuje na to da ste jako bliski sa tom drugaricom na javi. Vi delite sve tajne i dobro poznajete jedna drugu.

Sponzorisano:
Loading...