Sanovnik drvo – Šta znači sanjati drvo?

Drvo u snovima može biti prilično čest motiv i može imati različita značenja.

Zapravo, značenje vašeg sna o drvetu će zavisiti od toga na koji način ste sanjali drvo, kakvo je bilo drvo u vašem snu, kao i od mnoštva drugih okolnosti i detalja koje ste u snu videli.

Prema nekim tumačenjima, drvo u snu može biti simbol naše sopstvene ličnosti. Onako kako vi vidite drvo u snu tako vidite i sebe samoga. Koren drveta se odnosi na onaj nesvesni deo naše ličnosti, dok je stablo simbol našeg odnosa prema društvu. Grane na drvetu u snu simbolišu različite životne uloge koje imamo na javi.

Međutim, postoje i brojna druga tumačenja ovih snova, a  u nastavku ovog teksta ćete saznati nešto više o tome. Ako ste nekada sanjali drvo i ako volite da tumačite svoje snove, ovaj tekst će vam se sigurno dopasti i biće vam od koristi.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati drvo?

Sanjati da vidite drvo. Videti drvo u snu ima pozitivnu simboliku i ukazuje na rešavanje svih vaših finansijskih briga i problema u skorije vreme. Prema nekim tumačenjima, moguće je i da ćete dobiti neko nasledstvo i da ćete se zbog toga osetiti jako počastvovano.

Sanjati razlistalo drvo. Ako ste sanjali razlistalo drvo, onda je to znak da će u vašoj porodici vladati mir i harmonija u narednom periodu. Takođe, moguće je da će vam se u narednom periodu ispuniti neka velika želja ili da ćete doživeti veliki uspeh. Sve u svemu, razlistalo drvo u snu uvek ima pozitivnu simboliku i ukazuje na nešto lepo što vas očekuje u skorije vreme.

Sanjati drvo bez listova. Ako drvo u vašem snu nije imalo listove, onda to nije dobar znak. U ovom slučaju sanjarica vam najavljuje neke gubitke koji vas očekuju u narednom periodu. Takođe, mogući su i loši odnosi u porodici kao i česte svađe sa partnerom.

Sanjati razgranato drvo. Ako je drvo u vašem snu bilo razgranato, to je dobar znak. Zahvaljujući vašem trudu i ambicijama, vi ćete verovatno u skorije vreme biti unapređeni na poslu i vaša karijera će procvetati. Moguće je i da ćete naći neki mnogo bolji posao u bliskoj budućnosti, tako da za vas nema razloga za brigu što se toga tiče.

Sanjati ogolelo drvo. Ako ste u snu videli drvo koje nema grane ili čije su grane sasušene, onda taj san ima negativnu simboliku i najavljuje neke loše vesti koje ćete primiti u skorije vreme. Najverovatnije će u pitanju biti vest o nekoj osobi koja vam je veoma draga, a koju dugo niste videli.

Sanjati kako se penjete uz drvo. Ukoliko ste se u snu penjali uz drvo, onda taj san ukazuje na srećne i radosne trenutke koji su pred vama. Ukoliko bolesna osoba sanja ovaj san, to znači da će se uskoro izlečiti.

Sanjati drvo koje je iščupano iz korena. San u kojem ste videli da je drvo iščupano iz korena znači da ćete u skorije vreme biti prevareni što se tiče novca ili ćete izgubiti na kocki. Sanjarica vas u ovom slučaju upozorava da budete promišljeniji i da manje verujete ljudima. Vodite više računa o tome gde ulažete novac i sa kim sarađujete. Može se desiti da vas prevari baš osoba kojoj najviše verujete.

Sanjati drveće u nekoj šumi. Ukoliko ste u snu videli drveće u nekoj šumi, možete očekivati iznenađenje u narednom periodu od strane bliskog prijatelja ili nekog od članova vaše porodice.

Sanjati da sakupljate drva u šumi. Ukoliko ste u snu videli sebe kako sakupljate drva, onda vas u narednom periodu očekuje neka veća diskusija. U pitanju može biti diskusija sa nekim od prijatelja ili kolega ali i sa partnerom. Ako ste sanjali ovaj san, vodite računa sa kim ulazite u konflikt.

Sanjati kako sečete drva. Ukoliko ste sanjali kako sečete drva, onda taj san simboliše neko poštovanje. Verovatno će vas ljudi u narednom periodu dosta ceniti i poštovati i bićete dobrodošli u bilo kom društvu.

Sanjati kako cepate drva. Ako ste u snu videli sebe kako cepate drva, onda taj san simboliše brige i probleme koji vas očekuju na poslovnom planu. Moguće je da ćete napraviti neku grešku koja će dovesti do gubitaka u firmi.

Sanjati da imate mnogo drva za ogrev. Ako ste u snu videli veliku gomilu drva za ogrev, onda je to dobar znak. Sanjarica vam najavljuje velike novčane dobitke i poboljšanje materijalne situacije u bliskoj budućnosti.

Sponzorisano:
Loading...