Sanovnik dvorac – Šta znači sanjati dvorac?

Dvorci su građevine koje su izuzetno veliki prostori sa mnogo soba, gde se lako možete sakriti i biti sami. Često su i domovi kraljevskih porodica i zbog toga su poznati velikom broju običnih ljudi.

Dvorci u snu nisu preterano čest simbol, i tumačenje zavisi i od drugih okolnosti sna. Uglavnom su simbol luksuza, pohlepe, porodice, braka, lojalnosti, novca, ali i prostor.

San o dvorcu možda označava da nemate onoliko privatnosti koliko smatrate da imate. Zato snovi o dvorcima često mogu da ukazuju da vam je potrebna privatnost i mesto da se izolujete, upravo iz razloga što su u pitanju građevine sa mnogo prostorija. Takav san može da označava i potrebu da se izolujete u potpunosti, ne samo da budete fizički sami, već i nedostupni putem medija masovne komunikacije, telefona, interneta i sl, jer vas to može na najpotpuniji način relaksirati. Ovakav san može da ukazuje i da vam je potreban beg od svakodnevice.

Dvorci su i simbol neprobojnosti, jer imaju sigurne prozore i vrata, i u njih se teško ulazi. Možda san ukazuje da ste previše stegnuti u komunikaciji sa drugima, a možda i da ste u potpunosti nekomunikativni. San o dvorcu može vam biti poruka da se otvorite ka drugim ljudima i oslobodite se svojih ograničenja. Bitno je da polako radite na svom oslobađanju i pristupu drugima.

San može da ukazuje i na vaš preterano odbrambeni stav i povučenost. Možda imate vrlo jake unutrašnje barijere.

Dvorac može da označava i neke nerealne ili prevelike želje ili ciljeve koje trenutno imate. Možda san ukazuje da previše maštate, a da ne radite ništa na ostvarenju tih ciljeva. Ako ste u snu videli dvorac na mestu koje je neodgovarajuće, takav san može da ukazuje i da je potrebno da preispitate svoje ciljeve u životu jer to možda nije ono što zaista želite.

San o dvorcu može da označava i vaš uspeh, moć i priznanja. Možda osećate da ste u centru pažnje zbog nečega.

San o dvorcu može odražavati i vaš osećaj moći i uticaja. Možda je uvek sve onako kako vi kažete i vi uvek imate kontrolu nad situacijom. Moguće je da smatrate da ste previše važni da bi slušali tuđa mišljenja ili ideje. Možda smatrate da ste previše moćni ili sposobni da bi bili potčinjeni nečijoj volji. Možda taj san ukazuje da se opirete nečijim napadima ili kritikama, ili pokušajima da vas kontrolišu.

Dvorac može da označava i vašu aroganciju. Može da ukazuje na vaš osećaj više vrednosti i potrebu da se prema vama odnose kao prema višem biću. Možda smatrate da ste savršeni u svakom pogledu i na druge gledate sa visine, ali to može biti potpuno pogrešna predstava koju imate o sebi.

San o dvorcu može predstavljati nagrade, priznanja, počasti za postignuća. Možda ukazuje da vam sledi pozicija moći, bogatstva i prestiža.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati dvorac?

Sanjati da živite u dvorcu. Ako ste sanjali da živite u dvorcu, takav san može da označava vašu ogromnu potrebu za sigurnošću i zaštitom, pa i da se možda i izolujete od svoje okoline. Možda ste trenutno zauzeli odbrambeni stav zbog nečega.

Sanjati da idete iz sobe u sobu u dvorcu. Ako ste sanjali da se nalazite u dvorcu i idete iz sobe u sobu, takav san može da označava vaš strah od samoće. Možda san ukazuje i da se zadovoljavate sa manje od onoga što zaslužujete.

Sanjati da krišom ulazite u dvorac. Ako ste sanjali da se ušunjavate u neki dvorac, takav san može da ukazuje da preduzimate neke korake da ostvarite svoje snove. Možda radite sve što možete da bi ostvarili finansijsku sigurnost.

Sanjati vrata dvorca. Ako ste u snu videli vrata na dvorcu, takav san može da ukazuje da ste nedavno propustili neku veliku i profitabilnu priliku, a posebno ako ste stajali ispred dvorca u snu. Ako ste bili u dvorcu, taj san može da ukazuje da su vas vaš ponos i ego udaljili od ostatka sveta.

Sanjati dvorac od peska. Ako ste sanjali dvorac sačinjen od peska, takav san može da označava vaše iluzije i zablude o sopsvenoj veličini, koje su zapravo neosnovane.

Sponzorisano:
Loading...