Sanovnik eksplozija – Šta znači sanjati eksploziju?

Eksplozije se događaju iznenadnim oslobađanjem velike količine energije, proizvodeći jak zvuk i visoku temperaturu. Snovi o eksploziji najčešće nisu dobar znak. U snovima eksplozije predstavljaju potisnute emocije, misli ili reči koje se iznenada oslobađaju pod uticajem besa ili strasti.

San o eksploziji može da označava potisnuti bes koji je izašao na površinu na neki nasilnički način. Ovakav san možda ukazuje da vaša podsvest pokušava da vam skrene pažnju na nešto.

U snovima, eksplozije mogu da ukazuju i da je neka situacija postala nasilna i nepredvidiva i da se ne zna kakve će biti njene posledice.

San o eksploziji može da označava i neke situacije u vašem životu koje su se mnogo intenzivirale. To mogu biti neke iznenadne, eksplozivne ili dramatične situacije. Ovakav san može da označava i pogoršavanje neke situacije. To mogu da budu finansijski problemi, krize ili situacije koje su se izmakle kontroli. Može da bude i oslobađanje tenzije kroz svađu.

Snovi o eksplozijama mogu da predstavljaju i vaš strah da se neki problem ne pogorša ili vam ne prouzrokuje veliku sramotu.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati eksploziju?

Sanjati da čujete jaku eksploziju. Ako ste sanjali da čujete jaku eksploziju, ali je niste videli, takav san može da označava da ćete uskoro nešto otkriti ili shvatiti nešto.

Takav san može biti i najava opasnosti po nekog člana vaše porodice. Ako se niste plašili u snu, taj san neće imati uticaja na vas. Ako ste se plašili, san može da označava da će vam reputacija možda biti ugrožena.

Sanjati da vidite eksploziju. Ako ste gledali eksploziju u snu, takav san može da najavi pogoršanje vašeg zdravlja. Možda ćete se uskoro razboleti, pa je san upozorenje da povedete računa o svom zdravlju.

Ovakav san može da ukazuje i da ćete se možda naći u nekoj bezizlaznoj situaciji.

Sanjati da prisustvujete eksploziji iz daleka. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da će nečiji postupci ili reči imati destruktivni uticaj na vaš život. Možda san ukazuje i da će vas nepravedno optužiti za nešto ili da možete biti umešani u neke nepoštene radnje.

Možda san ukazuje da ćete doživeti maltretiranje od svog šefa ili neke osobe koja ima uticaja nad vama.

U svakom slučaju, posledice kakve god bile, neće dugo trajati.

Sanjati da ste obuhvaćeni plamenom od eksplozije. Ako ste sanjali da vas je oprljio plamen od eksplozije, takav san možda označava da vas neko koristi ili vi nekog koristite u nekoj situaciji.

Možda san ukazuje da ste izgubili poverenje u nekoga ili je neko izgubio poverenje u vas zbog toga.

Sanjati da vam je lice pocrnelo od izloženosti eksploziji. Ako ste sanjali da ste bili u eksploziji i da vam je lice crno od gareži, takav san može da označava da ćete biti izloženi nekim lažnim optužbama, ali i da ćete zbog toga trpeti neke posledice.

Sanjati da ste nastradali u eksploziji. Ovakav san može da ukazuje da vam trenutni uspeh u životu više šteti nego što vam koristi.

Sanjati da vas je povredila eksplozija. Ako ste sanjali da ste se našli usred eksplozije koja vas je povredila, takav san može da označava da ćete biti umešani u neku nasilnu svađu ili strastvenu vezu koja će vas u potpunosit okupirati.

Za tumačenje ovakvog sna bitno je koji deo tela vam je povređen od eksplozije. Ako vam je lice bilo povređeno, san može da ukazuje da će vaš ugled biti narušen. Ako su vam ruke bile povređene, san ukazuje da će vam posao i finansije biti ugrožene. Ako su vam noge ili stopala bili povređeni, san ukazuje da ćete doživeti neke prepreke na putu ostvarenja svojih ciljeva. Ako ste izgubili ili oštetili sluh, san može da označava da ste toliko okupirani onim što osećate o nekome ili nečemu, da odbijate da slušate bilo čiji savet.

Sanjati da je vaše ili nečije lice bilo povređeno u eksploziji. Ako ste sanjali ovakav san, on je upozorenje da ćete možda biti optuženi za neku prevaru.

Sanjati fijukanje gelera ili dim od eksplozije. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje na neke neuspehe koji su možda posledica vašeg neodgovornog ponašanja.

Ovaj san može da ukazuje i na neuspehe na poslu.

Sanjati da osećate udar eksplozije. Ako ste sanjali ovakav san, on može da najavljuje kontakte sa nekim nečasnim ljudima ili ljudima koji nisu vredni pažnje, a koji će pokušati da vas iskoriste.

Sanjati eksploziju vulkana. Ako ste sanjali vulkan koji je eksplodirao, takav san može da označava da je vaš bes dostigao nemoguće granice i preti da proguta sve koji vam se nađu na putu.

Ovakav san može da označava i da ćete biti okupirani okolnostima na koje ne možete da utičete.

Sanjati da ste žrtva atomske eksplozije. Ako ste sanjali ovakav san, to je znak dobre sreće i može da ukazuje da ćete dobiti neke vrlo dobre prilike u skorijoj budućnosti u privatnom životu ili na poslu, što će vam pomoći da se još više unapredite.

Sanjati da gledate atomsku eksploziju. Ako ste sanjali da gledate atomsku eksploziju, takav san može da najavljuje da ćete dobiti neke velike i bitne vesti. Možda ćete otkriti nešto vrlo bitno o nekom svom prijatelju što može promeniti način na koji gledate na život.

Sanjati ruševine koje su posledica eksplozije. Ako ste sanjali ovakav san on može da najavljuje izdaju od nekoga. Ovakav san može da ukazuje i na finansijske probleme ili na pogoršavanje odnosa sa nekim.

Sanjati da ste izazvali eksploziju. Ako ste sanjali da ste nešto digli u vazduh, takav san može da ukazuje da ćete uskoro doživeti nešto vrlo bitno.

Sanjati da postavljate bombu da bi izazvali eksploziju. Ako ste sanjali da postavljate bombu da bi negde izazvali eksploziju, takav san može da ukazuju da ste tempirana bomba koja predstavlja opasnost po svoju okolinu.

Sanjati da vam je kuća uništena u eksploziji. Ako ste sanjali da vam je eksplozija uništila kuću, takav san može da označava da vaš potisnuti bes uništava vašu poriodicu, ali i vaše nade za budućnost. Obzirom da kuća simbolično predstavlja vas ili vaše telo, ovakav san bi mogao da označava da nekim svojim samodestruktivnim postupcima ugrožavate sebe i svoj život.

Sanjati da vam je eksplozija uništila auto. Ako ste sanjali da vam je auto uništen u eksploziji, takav san može da označava da će vaša sposobnost da prevaziđete neke teškoće i započnete nešto novo, biti uništena otporom koji nosite u sebi.

Sponzorisano:
Loading...