Sanovnik grom – Šta znači sanjati grom?

Snovi u kojima vidite ili čujete grom mogu biti jako zastrašujući, naročito ako se plašite grmljavine.

Međutim, da li znate kakvu simboliku imaju ovi snovi? Da li zaista ima razloga za strah?

Zapravo, značenje snova o gromu varira u zavisnosti od toga da li ste u vašem snu čuli ili videli grom, da li je grom bio blizu ili daleko, kao i od mnoštva drugih okolnosti i detalja.

U nastavku ćete videti neke uobičajene snove o gromu i njihova tumačenja, koja će vam sigurno pomoći da kasnije mnogo lakše protumačite svoj san u kojem je grom dominantan motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati grom?

Sanjati kako ste videli grom. San u kojem ste videli grom nagoveštava to da ćete se uskoro naći u nekoj neprijatnoj situaciji koja će vam poremetiti planove. Mnogo toga će se izdešavati u vašem životu za kratko vreme i vama će biti dosta teško da se naviknete na promene.

Sanjati kako ste čuli grom. Ako ste u snu čuli grom, onda je to znak da ćete u skorije vreme biti uvređeni od osobe sa kojom ste imali izuzetno dobar odnos. Naime, osoba koju ste do nedavno veoma poštovali će početi da širi laži o vama i dovešće vas u jako neprijatnu situaciju. Ako ste sanjali ovaj san, preporučujemo vam da razmislite ko bi mogao biti u pitanju i da se distancirate od te osobe pre nego što vas izloži sramoti.

Sanjati grom u daljini. Ako ste u snu videli ili čuli grom koji dolazi iz daljine, onda to znači da vi u sebi nosite jako puno potencijala i talenata, ali da ih ne koristite na pravi način. Naime, vi se ne trudite dovoljno oko svojih ciljeva i ne borite se za ono što želite i što možete da postignete. Okolnosti u vašem životu su takve da ste vi odlučili da se stopite sa većinom.

Sanjati grom u blizini. Ako ste sanjali da je grom bio negde blizu vas, onda je to dobar znak. Sanjarica vam savetuje da konačno otkrijete svoje talente i mogućnosti i da ih iskoristite na pravi način. U periodu koji dolazi vi ćete postati sigurniji u sebe i dosta stabilniji u emotivnom i psihičkom smislu.

Ovo su neki od najčešćih snova o gromu. Kao što ste videli, ovi snovi imaju kako pozitivnu tako i negativnu simboliku, u zavisnosti od ostalih detalja u snu.

Međutim, ako ste nedavno čuli ili videli grom, onda je vaš san samo refleksija dešavanja iz stvarnog života. U tom slučaju vaš san ne mora imati nikakvu posebnu simboliku.

Sponzorisano:
Loading...