Sanovnik grudi – Šta znači sanjati grudi?

Grudi su relativno čest motiv u snovima i mogu imati različitu simboliku. Pritom se uglavnom misli na ženske grudi i u skladu sa tim određuje se i značenje ovih snova. Prema većini tumačenja, grudi predstavljaju erotski simbol, ali mogu se tumačiti i na drugačiji način.

Da biste mogli pravilno da protumačite san u kojem vidite grudi, važno je da se prisetite što više detalja iz vašeg sna i da uzmete u obzir celokupan kontekst sna. Samo tako ćete moći da otkrijete njegovu pravu simboliku i značenje. Pa, da vidimo šta ovi snovi mogu značiti i kakvu simboliku grudi kao simbol nose sa sobom. Nakon čitanja ovog članka sigurno ćete moći mnogo lakše da rastumačite svoje snove o grudima.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati grudi?

Sanjati svoje grudi. Bilo da muškarac ili žena sanja svoje sopstvene grudi, taj san može biti opomena da malo povedete računa o svom izgledu. Možda bi bilo dobro da malo korigujete ishranu i da počnete da se bavite nekom fizičkom aktivnošću.

Sanjati gole ženske grudi. Ako ste sanjali gole ženske grudi, onda taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje uspešan i radostan period koji vas očekuje. Zapravo, vi ćete uz vrlo malo truda uspeti mnogo toga da postignete, kako na poslovnom tako i na emotivnom planu.

San o golim ženskim grudima može ukazivati na to da ste jako stidljivi i da imate strah od toga da nekj osobi priznate da vam se dopada. Sanjarica vam u ovom slučaju savetuje da učinite prvi korak jer nemate šta da izgubite. Ako ste sanjali ovaj san, verovatno će se ispostaviti da se i vi dopadate toj osobi, tako da nema razloga za tremu i za strah. Ova tumačenja se odnose pre svega na muškarce koji sanjaju gole ženske grudi.

Međutim, ako je neka žena sanjala svoje gole grudi, taj san ukazuje na nedostatak samopuzdanja. Žene koje su nezadovoljne svojim izgledom često sanjaju ovakve snove.

Sanjati stariju ženu sa golim grudima. Ukoliko je neka starija žena imala gole grudi u vašem snu, onda taj san ima negativnu simboliku i može biti predznak za neku bolest koja može zadesiti vas ili nekoga iz vaše porodice. Naš savet je da u narednom periodu vodite više računa o sebi i o svojim najmilijima.

Sanjati mladu ženu sa golim grudima. Ukoliko ste sanjali mladu ženu sa golim grudima, sanjarica vam najavljuje burnu romansu koju možete očekivati u narednom periodu.

Sanjati kako su vam grudi prevelike. Ako je žena sanjala da su joj grudi prevelike, onda vam sanjarica poručuje da proverite svoje stanje kod ginekologa što pre. Ovaj san može biti nagoveštaj za neki problem koje žene mogu imati a da toga nisu ni svesne.

Sanjati da su vam grudi veoma male. Ako su vam grudi u snu bile jako male, onda to nije dobar znak. Naime, pred vama je period u kojem ćete biti jako tužni i depresivni. Mučiće vas mnogo briga i problema i vi nećete znati kako da se postavite u određenoj situaciji. Moguće je da ste se u poslednje vreme udaljili od svog partnera i da će se ta situacija još više pogoršati u periodu koji dolazi.

Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da malo razmislite o vezi u kojoj se trenutno nalazite. Dobro se preispitajte i analizirajte da li je problem u vama ili u partneru i da li taj problem može da se reši. Nemojte donositi nagle odluke jer se kasnije možete pokajati.

Sanjati da gledate u nečije tuđe grudi. Ukoliko ste u vašem snu gledali u nečije tuđe grudi, onda je to znak da vi precenjujete sebe i da smatrate da ste bolji od drugih. U tom slučaju trebalo bi malo realnije da sagledate svoju situaciju i svoje mogućnosti.

Sanjati grudi koje su dlakave. Dlakave grudi u snu imaju uvek pozitivnu simboliku i ukazuju na period pun blagostanja i dobrog zdravlja koji je pred vama. Ako ste imali ovakav san, nema potrebe da brinete za svoju budućnost u narednom periodu, jer sve će vam ići od ruke i vi ćete se osećati jako dobro.

Sanjati grudi koje su pune mleka. San u kojem ste videli svoje ili nečije grudi koje su pune mleka ukazuje na to da će se u vašem životu u skorije vreme desiti velike promene. Moguće je da je u pitanju trudnoća ili da ćete odlučiti da stanete na ludi kamen.