Sanovnik gušter – Šta znači sanjati guštera?

Snovi o gušterima nisu česti. Mogu da označavaju da planirate neke novine u životu, pa je zato bitno da razmotrite sve mogućnosti koje su vam na raspolaganju. Ovakav san može da ukazuje da ste prihvatili neke situacije bez prethodnog razmišljanja o svim mogućnostima koje su vam na raspolaganju.

U nekim slučajevima, san o gušteru može da ukazuje da ćete uz napore ustanoviti nove načine za pristup ljudima. Možda san ukazuje da će vam se u narednom periodu ukazati mnoge nove mogućnosti.

San o gušteru može da označava instinktivne ljudske potrebe za hranom, seksom i sl., ali na način da ukazuje  da imate neku nelagodnost vezanu za te potrebe.

Gušter u snu može biti i malo upozorenje. Možda ćete doživeti neku izdaju ili prevaru. San vam može skretati pažnju da vodite računa o svojim postupcima da ne bi nekim nepromišljenim činom povredili sebe ili nekoga.

San može da označava napade i gubitke od neprijatelja, pogotovo ako vas je gušter napadao u snu, ili se nalazio na nekoj steni.

Nekad san o gušteru može označavati i osobu za koju smatrate da je hladnokrvna i bezobrazna.

Nekad gušter može označavati kreativnost, obnavljanje, uravnoteženost.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati guštera?

Sanjati guštera uopšte. Ako ste sanjali guštera, to može biti upozorenje. Možda ukazuje da će vas uskoro napasti neki neprijatelji ili ćete se sukobiti sa suparnicima na poslu ili u privatnom životu, ili na neki drugi vid sukoba. San je upozorenje da se čuvate ljudi sa kojima postoji opasnost od sukoba.

Sanjati da pokušavate da uhvatite guštera. Ako ste sanjali da niste uspeli da uhvatite guštera, takav san može da označava neko ljubavno razočarenje. Možda ulažete puno vremena i nade u nekoga ko vam može doneti samo bol i nerviranje, bez obzira da li ste u vezi sa tom osobom ili biste želeli da budete. Ovakav san verovatno ukazuje da ta veza nema budućnosti, jer ta osoba nije dobra za vas.

Sanjati da ste uhvatili guštera. Ako ste u snu uhvatili guštera, takav san može da označava da ćete uskoro biti izbavljeni iz neke situacije. Možda ćete steći slobodu i nezavisnost. Možda će se neka situacija završiti i osetićete olakšanje, pa ćete moći da uživate u novopronađenoj sreći. Ovaj san može da ukazuje da je vreme za nove početke.

Sanjati da napadate guštera. Ako ste napadali guštera u snu, takav san može označavati vašu potrebu da prevaziđete neke strahove ili prevazilaženje strahova.

Sanjati da bežite od guštera. Ako ste u snu bežali od guštera, takav san može da označava da negirate nešto ili bežite od nečega što vas plaši.

Taj san može da označava i da ne verujete svojoj intuiciji.

Sanjati guštera koji beži od vas. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da vas partner vara, a da vi niste svesni toga. San može da ukazuje da ćete uskoro dobiti dokaze za to.

Sanjati da otkidate gušteru rep. Ako ste sanjali ovakav san, to može biti upozorenje da vodite više računa o svojim postupcima i odlukama. Možda san ukazuje i da vodite računa o svom ponašanju, jer vas nepromišljenost može koštati. San može da upozorava i da izbegavate situacije u kojima biste mogli da budete ugroženi.

Sanjati guštera koji gubi rep. Ako ste sanjali guštera koji je na neki način ostao bez repa, san može da bude upozorenje o vašem seksualnom životu. Mogli biste da doživite neke probleme na tom polju u narednom periodu, možda zbog zdravstvenih problema ili nekih drugih preokupacija u životu. San ukazuje da će to biti prolazna nesposobnost.

Sanjati da mazite guštera. Ako ste mazili guštera u snu, to može da označava neku preteću opasnost. Možda će se nešto na čemu ste angažovani pokazati kao opasnost po vas i druge koji su uključeni.

Sanjati da jedete guštera. Ako ste jeli guštera u snu, to može da označava da ćete uskoro steći neki novac koji će vam mnogo poboljšati životne uslove i status, pa ćete sebi i porodici moći da obezbedite život kakav želite.

Sanjati ogromnog guštera. Ako ste sanjali ogromnog guštera, takav san može biti upozorenje da ćete možda upoznati ili sresti osobu koja vas može ugroziti. Ta osoba ili osobe mogu imati loše namere prema vama, i oštetiti vas. San je upozorenje da vodite računa o ljudima koje srećete u narednom periodu.

Sanjati da ubijate guštera. Ako ste sanjali da ubijate guštera, to može da označava vaše napore da povratite svoju reputaciju.

Sanjati mrtvog guštera. Ako ste sanjali mrtvog guštera, to nije dobar znak i može da ukazuje na prevare i obmane. Možda vas osoba sa kojom ste u vezi vara.

Sanjati nepomičnog guštera. Ako ste sanjali guštera koji se nepomično izležavao na suncu, takav san može da označava vašu lenjost.

Sanjati guštera koji spava. Ovakav san može da ukazuje da ćete uskoro upoznati neke dobronamerne ljude.

Sanjati guštera koji ulazi u rupu na zemlji. Ako ste sanjali ovakav san, on može označavati seksualni odnos ili potisnute seksualne želje.

Sponzorisano:
Loading...