Sanovnik igla – Šta znači sanjati iglu?

San u kome ste videli ili koristili iglu može da ukazuje da  je potrebno da popravite neku situaciju ili vezu u svom životu, koja se otela kontroli. Igla u snu može da označava i emotivni ili fizički bol kroz koji prolazite.

Nekad ovaj san može imati i seksualnu konotaciju. Igla može da označava i seksualni odnos ili mušku seksualnost, a može da simboliše i vaše seksualne potrebe. Često može da označava i neke događaje koji vam mogu promeniti život.

Nekad ovakav san može da bude i upozorenje na neke suparnike koje ne doživljavate kao pretnju. Nekad može da označava i moć isceljenja.

Igle mogu predstavljati i simbol koji označava strah, jer ih se mnogi ljudi plaše, obzirom da ih asociraju na doktore, bolnice, bolesti i uopšte probleme sa zdravljem. Vrlo često mogu da simbolišu pretnje, ali mogu označavati i izlečenje.

Snovi o iglama mogu da vam ukazuju da je potrebno da rešite neke probleme sa nekim osobama. Nekad možgu da označavaju i situacije koje su prenaduvane  bez potrebe.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati iglu?

Sanjati iglu. Ako ste u snu videli iglu, bez nekih drugih detalja, takav san može da označava da ćeti možda ići na neke razgovore za posao u narednom periodu.

Sanjati da vidite ili uzimate iglu. Ako ste sanjali da vidite ili držite iglu u ruci, takav san može da označava da ćete možda nekome pomoći uskoro i biti vrlo srećni zbog toga.

Ovakav san može da označava i bespotrebne brige oko nekih malih i beznačajnih stvari.

Sanjati da ste se uboli iglom. Ako ste sanjali da ste se uboli iglom, takav san može da označava neki neprijatni događaj kroz koji ćete proći, a koji vam može pomoći da rešite neke situacije koje imate.

Sanjati da vam se igla zabola u prst. Ako ste sanjali da vam se igla zabola u prst, takav san može da ukazuje da se osećate potcenjeno zbog nečega. Možda se ne priznaje neki vaš doprinos poslu ili vredan rad.

Ovakav san može da ukazuje i na verbalno zlostavljanje u emotivnoj vezi.

Sanjati da ste se uboli u ruku dok šijete iglom. Ako ste sanjali da ste se uboli iglom dok šijete nešto, takav san može da označava sreću i zadovoljstvo zbog prisustva nekom događaju gde ćete videti mnogo svojih prijatelja.

Sanjati da ste se uboli iglom u nogu. Ako ste sanjali da ste se iglom uboli u nogu, takav san može ukazivati da ćete sresti nekog rođaka kog davno niste videli i to iznenadno i na mestu na kome to niste očekivali.

Sanjati da vas je neko uboo iglom. Ako vas je neko uboo iglom u snu, takav san može da označava da će vam neko uskoro finansijski pomoći i da ćete tako platiti neki dug.

Sanjati da ste nekog uboli iglom. Ako ste u snu nekog uboli iglom, takav san može da označava da ćete imati manje rasprave sa osobama na višem položaju od vas.

Sanjati da nešto ušivate iglom. Ako ste sanjali da nešto ušivate iglom, taj san može da označava da ćete izvući pouke iz svojih grešaka i ispraviti ih.

Sanjati da ušivate pokidane stvari. Ako ste sanjali da ušivate neke pokidane stvari, takav san može da označava da ćete prevazići trenutne probleme u vezi.

Sanjati da kupujete iglu. Ako ste kupovali iglu u snu, takav san može da označava da ćete se preseliti na drugo mesto i brzo se privići na tu promenu.

Sanjati da prodajete iglu. Ako ste prodavali iglu u snu, takav san može da ukazuje da ćete imati neke probleme sa decom.

Sanjati da se neko dete igra sa iglom. Ako ste sanjali da gledate neko dete koje se igra sa iglom, ovakav san može da ukazuje da vam je dosadio posao koji obavljate već duže vremena.

Sanjati slomljenu iglu. Ako ste sanjali iglu koja je bila polomljena, takav san može da ukazuje da će neko možda loše da reaguje na vaš pokušaj da mu pomognete.

Sanjati da ste raskrvarili ruku iglom. Ako ste sanjali da šijete i da ste se raskrvarili jer ste se uboli na iglu, takav san može da označava da ćete ispuniti sve planove koje imate u vezi posla i biti vrlo zadovoljni time što ste uradili.

Sanjati da jedete igle. Ako ste sanjali da jedete igle, takav san može da označava priznanja i komplimente koje ćete dobiti na kraju nekog dobro urađenog posla.

Sanjati da ste ispustili iglu. Ako ste ispustili iglu u snu, takav san može da označava da će se odnosi sa vašom majkom poboljšati u narednom periodu, pod uslovom da ste u prethodnom imali neke probleme u komunikaciji sa njom.

Sanjati da ste izgubili iglu. San u kome ste izgubili iglu i tražite je, može da označava sreću i uzbuđenja u vašoj trenutnoj vezi.

Sanjati nekog da koristi iglu. Ako ste sanjali da gledate kako neko koristi iglu, takav san može da označava potrebu da promenite način gledanja na neke stvari.

Sanjati da tražite iglu. Ako ste sanjali da tražite iglu, ovakav san može da označava neke nepotrebne brige oko sitnih i nebitnih stvari.

Sanjati da pokušavate da udenete konac u iglu. Ako ste u snu pokušavali da udenete konac u iglu, takav san može da ukazuje na neke nedovršene poslove ili situacije u vašem životu, kojima morate da se posvetite.

Sanjati igle za pletenje. Igle za pletenje u snu mogu da označavaju vašu kreativnost i povezivanje nekih stvari u celinu.

Ovakav simbol u snu može da označava i da manipulišete nekom situacijom da biste došli do nekog cilja.

Sponzorisano:
Loading...