Sanovnik ikona – Šta znači sanjati ikonu?

Ikone su religijska umetnička dela, najčešće u vidu slika na kojima su prikazani sveci ili anđeli, i mogu biti izrađene od drveta, metala, naslikane na platnu ili u vidu mozaika.

Ikone su religijski simboli, i vezuju se za molitvu, nadu i veru u ostvarenje želja. Ikona je simbol duhovnosti i pokajanja.

Snovi o ikonama nisu česti, i mogu imati umirujuće dejstvo na nas, ali nas mogu i zabrinuti i uznemiriti zbog njihovog mogućeg značenja. Srećom je značenje ovakvog sna uglavnom dobro i može da ukazuje na povoljne promene koje će se uskoro dogoditi u vašem životu.

Jako je dobar znak ukoliko ste sanjali ikonu ili ikone u periodima pre nekih bitnih trenutaka ili situacija u životu, kao što su venčanje, rođenje deteta, preseljenje u novi stan, promene posla i sl.

Posebno dobar znak su ikone u snu pre zaključenja nekih bitnih ugovora ili poslovnih dogovora, jer su ohrabrenje da će sve dobro završiti, ukoliko ste možda imali strahove da neće.

Ikone su vrlo dobar znak za vaš posao, a mogu označavati i da ćete uspešno rešiti sve probleme na koje naiđete u narednom periodu, jer ćete biti dovoljno jaki da to uradite.

Ikone u snu uopšte nose poruku o promenama koje slede u vašem životu, koje su dobre za vas, bez obzira na to da li su stresne ili ne, i koje ćete sa lakoćom prihvatiti.

Nekad ikone u snu mogu da označavaju povezanost sa starim idejama i principima, a nekad mogu da označavaju i vašu porodicu.

Ikona može da označava i mogućnost povezivanja i stvaranja emotivnih i poslovnih veza sa ljudima koji su ispravni i pošteni. San o ikoni može da ukazuje da ćete uspeti čak i u najtežim mogućim okolnostima, posebno kad je u pitanju neki poslovni poduhvat.

Ikone u snu mogu biti i simbol pomoći viših sila. Ako ste ih sanjali, možda takav san ukazuje da možete da računate na pomoć viših sila u nekim okolnostima, iznenadna ostvarenja želja, srećne okolnosti, kao i iznenadne, ali prijatne vesti koje će vam pomoći na putu ostvarenja želja.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati ikonu?

Sanjati da držite ikonu u rukama. Ako ste u snu držali ikonu u rukama, takav san je uglavnom dobar znak i može da najavljuje da ćete uskoro dobiti neke dugo očekivane vesti.

Sanjati da palite sveću pred ikonom. San u kome ste palili sveću pred ikonom, uglavnom nije dobar znak i može da označava da osećate žaljenje i kajanje zbog nekih grešaka iz prošlosti.

Sanjati da se molite pred ikonom. Ako ste sanjali da se molite pred nekom ikonom, takav san može da označava da ćete uskoro dobiti pomoć prijatelja, rodbine, kolega ili partnera u vezi nečega.

Takav san može da ukazuje i da ćete ponuditi pomoć svojim poslovnim partnerima ili nekim kolegama na poslu.

Ovakav san može da ukazuje i da previše značaja pridajete materijalnim stvarima u životu i da ste zapostavili duhovnu stranu svoje ličnosti i ne radite na njenom razvoju, pa je san upozorenje da malo više poradite na tome.

Sanjati puno ikona okačenih na zidu. Ako ste sanjali puno ikona okačenih na zidu vaše kuće, muzeja, crkve ili neke druge zgrade, takav san može da ukazuje da ćete napraviti dobar izbor i doneti ispravnu odluku u nekoj situaciji.

San može da označava i da ćete uskoro upoznati vrlo dobru osobu koja vam može postati suprug ili supruga.

Ovakav san može da označava i božansku zaštitu.

Sanjati da slikate ikonu kao umetničko delo. Ako ste u snu vi slikali ikonu, takav san je vrlo dobar znak i može da najavljuje uspeh u trenutnim aktivnostima, posebno ako se pouzdate u veru i duhovno vođstvo.

Sanjati da ste uklonili ikonu sa zida. Ako ste sanjali da sklanjate ikonu sa zida, takav san uglavnom nije dobar znak i može da najavljuje krizu vere koju ćete možda iskusiti u narednom periodu.

Sanjati ikonu koja plače. Ako ste sanjali ikonu iz koje su tekle suze, takav san verovatno nije dobar znak i može da bude upozorenje na neka neprijatna dešavanja u narednom periodu.

Sanjati ikonu koja je pala na zemlju. Ako ste sanjali ovakav san, on verovatno nije dobar znak i može da ukazuje na neku veliku grešku koju biste mogli da učinite uskoro.

Sanjati da neki vaš bliski rođak kupuje ikonu. Ako ste sanjali nekog bliskog rođaka koji je kupovao ikonu, takav san verovatno nije dobar znak, i može ukazivati da će vas uskoro izdati ili odbiti vašu molbu za pomoć neki vaši vrlo bliski prijatelji.

Ovaj san može da ukazuje i da ćete uskoro izgubiti nekog dobrog prijatelja ili posao. San je zato upozorenje da povedete računa o svojim postupcima i svojim vezama u narednom periodu, kako bi eventualno sprečili neželjene događaje.

Sanjati ikonu koja se pretvorila u ljudsko biće. Ako ste sanjali da se ikona pretvorila u ljudsko biće, takav san može da označava vaš karakter, i to da ste osoba koja veruje u čuda i natprirodne stvari, što vam može pomoći u ostvarenju mnogih ciljeva i prevazilaženju teškoća.

Sponzorisano:
Loading...