Sanovnik jabuka – Šta znači sanjati jabuku?

Snovi o jabukama nisu česti, ali mogu imati određenu simboliku. Ako volite da tumačite svoje snove, vama će svakako biti zanimljivo da otkrijete šta jabuke znače u snovima.

U ovom tekstu ćemo pokušati da protumačimo neke od snova u kojima se jabuka javlja kao dominantan motiv. Nadamo se da će vam ovaj tekst biti zanimljiv i da ćete kasnije mnogo lakše moći da protumačite neki sličan san u kojem vidite jabuku.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati jabuku?

Sanjati jabuku koja je zelena. Ako je jabuka u vašem snu bila zelena, to je dobar znak. Sanjarica najavljuje da su pred vama pozitivne promene koje će vam doneti uspeh. Naime, u periodu koji dolazi imaćete uspeha kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu, a i vaši odnosi sa drugim ljudima će biti izuzetno dobri. Dakle, ako ste sanjali zelenu jabuku možete da se opustite i da uživate u svemu što dolazi.

Sanjati jabuku koja je crvena. Crvena jabuka u snu simboliše sreću koju trenutno doživljavate na javi. Odnosi u vašoj porodici su izuzetno dobri, kao i partnerski odnos, a i na poslu vam je sve krenulo od ruke. Ovaj san, kao i prethodni, ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da je pred vama svetla budućnost.

Sanjati jabuku koja je trula. Ako ste u snu videli trulu jabuku, sanjarica vas upozorava da budete oprezni i da ne verujete previše ljudima. Oko vas je dosta lažnih prijatelja koji vam ne žele dobro. Razmislite ko bi mogao biti u pitanju i pokušajte malo da se distancirate od te osobe.

Sanjati jabuke koje su na drvetu. Ako ste u snu videli jabuke koje se nalaze na drvetu, onda je to znak da ćete uskoro upoznati neke nove osobe i da ćete se sprijateljiti sa njima. Vi ste jako druželjubiva osoba i uživate u sklapanju novih poznanstava.

Sanjati kako berete jabuke. Ako ste u snu brali jabuke, onda to ukazuje na radost i uspeh koji vas očekuju u narednom periodu. Moguće je da ćete započeti neki nov hobi i da ćete biti jako ispunjeni i srećni.

Sanjati kako sakupljate jabuke. Ako ste u snu videli kako sakupljate jabuke, to znači da će se vaš trud i zalaganje isplatiti i da ćete uspeti da ostvarite svoj cilj. Nakon toga bićete mnogo ponosni na sebe i na svoj uspeh a i drugi ljudi će vam zavideti.

Sanjati kako jedete jabuku. Ako ste u vašem snu jeli jabuku, onda je to znak da ćete se uskoro naći u nekom iskušenju. Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu koja je već zauzeta.

Sponzorisano:
Loading...