Sanovnik jaja – Šta znači sanjati jaja?

Jaja su čest simbol u snovima i mogu imati kako pozitivno tako i negativno značenje. Da li ste i vi nekada sanjali jaja? Da li ste se zapitali šta takav san može da znači?

U ovom članku ćemo vam reći nešto više o simbolici koju jaja imaju u snovima. Naravno, važno je da uzmete u obzir što više detalja kojih se setite jer značenje sna zavisi od toga kakvo je jaje bilo, šta ste vi radili sa tim jajetom, itd.

Ukoliko i sami volite da tumačite svoje snove i ako vas zanima simbolika jajeta u snu, ovaj članak će vam sigurno biti zanimljiv. Predstavićemo vam neka od najčešćih značenja koja jaja mogu imati u vašim snovima, a tumačiće ih tradicionalna sanjarica – sanovnik.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati jaja?

Sanjati kako vidite ili jedete jaje. Ukoliko ste u snu videli jaje ili ste ga jeli, taj san je dobar znak. On ukazuje na plodnost i kreativnu energiju. U vašem životu će se roditi nešto novo što će ispuniti vaš život radošću.

Sanjati obeležena jaja. Ukoliko ste u snu videli kako jedete obeležena jaja, to je znak da se jako trudite oko nečega. Nečemu ste jako posvećeni i želite da to uspe. Sa druge strane, ovaj san može značiti da ćete u narednom periodu morati da prihvatite posledice nečega što ste uradili.

Sanjati da su jaja bela. Ukoliko u snu vidite jaja bele boje, onda je to dobar znak. Ovaj san ukazuje na neka lepa dešavanja u narednom periodu.

Sanjati uskršnja jaja. Ako ste u snu videli obojena uskršnja jaja, onda to znači da niste sigurni kako da iskoristite sve svoje mogućnosti i potencijal. Trebalo bi da više cenite svoje talente i da oslobodite sav svoj potencijal. Ovaj san može da se odnosi i na proticanje vremena.

Takođe, san o uskršnjim jajima može ukazivati na dilemu u kojoj ćete se naći u narednom periodu. Moraćete da donesete važnu odluku od koje će zavisiti vaš dalji život.

Sanjati kako jedete pokvarena jaja. Ukoliko ste u snu jeli pokvarena jaja, taj san nema pozitivnu simboliku i nagoveštava da ćete u naredom periodu imati finansijskih problema. Ovaj san može biti opomena za vas da štedite malo više i da ne rasipate novac na stvari koje vam nisu potrebne. Ukoliko ste sanjali kako jedete jaja koja su pokvarena, a pritom imate neke zdravstvene tegobe u stvarnom životu, onda bi trebalo da što pre odete kod lekara.

Sanjati trulo i smrdljivo jaje. Ovakvo jaje u snu ukazuje na to da ćete izgubiti osobu koju ste smatrali dobrim prijateljem. Ta osoba će vas u narednom periodu mnogo povrediti i razočarati.

Sanjati da su jaja napukla. Ukoliko ste u snu videli jaja koja su napukla, onda je to znak da vam preti neka opasnost u stvarnom životu. Naime, trebalo bi da budete oprezni u narednom periodu.

Sanjati da su jaja razbijena. Ukoliko ste u snu videli razbijena jaja, onda taj san simboliše vaše želje koje niste uspeli da ostvarite, kao i izneverena očekivanja. Loše ste procenili određene situacije i određene ljude u svom životu i zato ste jako razočarani i ljuti. Ovaj san može ukazivati i na probleme sa zakonom.

Sanjati da kupujete razbijena jaja. Ukoliko ste u snu videli kako kupujete jaja koja su razbijena, taj san ukazuje na rizične poslove kojima se prepuštate. Ovaj san može biti upozorenje za vas da vodite računa pre potpisivanja bilo kakvog poslovnog ugovora.

San o kupovini razbijenih jaja može imati još jedno značenje. Ukoliko mlada ženska osoba sanja ovaj san, to je znak da bude oprezna pre nego što odluči da bude sa čovekom kojeg ne poznaje baš dobro. Trebalo bi prvo da ispita njegove namere, a tek onda da bude sa njim.

Sanjati gnezdo puno jaja. Ako ste u snu videli gnezdo koje je puno jaja, onda taj san ima pozitivnu simboliku. On ukazuje na neki finansijski dobitak koji vam sledi u bliskoj budućnosti.

Sanjati guščja jaja. Ukoliko ste u snu videli velika guščja jaja, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Guščja jaja su uvek simbol dobitka i uspeha na poslovnom planu. Trebalo bi više da vodite računa o svom novcu i da ga pametno trošite.

Sanjati pačja jaja. Pačja jaja u snu ukazuju na skandal koji bi mogao zadesiti vašu porodicu u bliskoj budućnosti. Ukoliko sanjate pačja jaja, savetujemo vam da se ne upuštate ni u kakve svađe i raspravke u narednom periodu.

Sponzorisano:
Loading...