Sanovnik jakna – Šta znači sanjati jaknu?

Ukoliko ste nedavno kupili novu jaknu, moguće je da je to ostavilo utisak na vas i da će se reflektovati u vašem snu. Ipak, snovi o jakni mogu imati različita značenja i ukazivati na neke situacije iz realnog života, ali i na ono što nas očekuje u bliskoj budućnosti.

Da li ste ikada sanjali jaknu i kako ste se u tom snu osećali? Da li ste samo videli jaknu ili ste je imali na sebi? Da li ste možda kupili novu jaknu ili je jakna u vašem snu bila pocepana i prljava? Sve su ovo moguće situacije koje možete videti u snu i od kojih će zavisiti značenje vašeg sna.

Prema većini tumačenja, snovi u kojima se jakna pojavljuje kao dominantan motiv imaju pozitivnu simboliku i ukazuju na neka lepa dešavanja koja su pred vama.

U nastavku ovog teksta ćete videti koji su to snovi o jakni i kakvu simboliku oni mogu imati. Ukoliko volite da se bavite tumačenjem snova i ako ste nekada u snu videli jaknu, onda će vam se ovaj tekst sigurno dopasti.

Takođe, biće vam od koristi jer kasnije ćete sami moći da protumačite neke slične snove.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati jaknu?

Sanjati da vidite jaknu. Ukoliko ste sanjali kako vidite jaknu, onda je to dobar znak. Sanjarica vam najavljuje rešenje svih briga i problema u narednom periodu. Konačno će sve doći na svoje u vašem životu i vi ćete se osećati jako zadovoljno i srećno. Dakle, ako ste u snu videli jaknu, onda taj san ima pozitivnu simboliku, tako da nema razloga da brinete.

Sanjati da kupujete jaknu. Ako ste sanjali kako kupujete jaknu, onda je to znak da ćete u skorije vreme upoznati neku veoma bitnu osobu.

Alternativno, ovaj san može značiti da je vaša finansijska situacija sasvim zadovoljavajuća i da ste u stanju da obezbedite sebi i svojoj porodici lep i komotan život.

Sanjati da oblačite jaknu. Ako ste sanjali kako oblačite jaknu, onda vam sanjarica poručuje da bi trebalo malo više da se posvetite svom partneru i da ponovo uspostavite bliskost. Moguće je da ste ga zapostavili zbog poslovnih i drugih obaveza.

Sanjati da nosite jaknu. Ukoliko ste sanjali kako nosite jaknu, to znači da ćete se u narednom periodu odlično provoditi sa svojim prijateljima.

Sanjati da nosite jaknu koja vam ne odgovara po veličini. Ukoliko ste sanjali da vam je jakna u snu premala, prevelika, prekratka ili preduga, onda je to znak da se vi ljudima lažno predstavljate i da glumite da ste nešto što zapravo niste. Savetujemo vam da malo razmislite o svom ponašanju jer u suprotnom možete izgubiti dosta iskrenih prijatelja.

Takođe, ako vam je jakna u snu bila previše uska, onda je to znak da se na javi osećate sputano i da vam nedostaje sloboda. Moguće je da osećate preveliki pritisak od svog šefa, partnera ili nekog od članova vaše porodice. Ukoliko vam je jakna u snu bila previše široka, taj san znači da vi ne poštujete sebe dovoljno i da vam fali samopouzdanje.

Sanjati kako čistite prljavu jaknu. Ukoliko ste u snu videli sebe kako čistite prljavu jaknu, onda je to znak da vi težite ka nekim pozitivnim promenama. Vi ste odlučili da prošlost ostavite iza sebe i da promenite svoje loše navike i stavove.

Sanjati jaknu sa etiketom. Ukoliko je jakna u vašem snu imala etiketu, onda je to znak da vi imate veoma jako izgrađeno mišljenje i stavove i da teško prihvatate nečija tuđa mišljenja.

Sanjati pocepanu jaknu. Ukoliko je jakna  u vašem snu bila pocepana, onda je to znak da vi imate totalno drugačija mišljenja od drugih ljudi. Ipak, savetujemo vam da uvek saslušate drugu osobu i da pokušate da nađete neki kompromis.

Sponzorisano:
Loading...