Sanovnik jastuk – Šta znači sanjati jastuk?

Snovi o jastucima mogu da označavaju udobnost, odmor, lakoću i luksuz. Možda ovakav san ukazuje da bi trebalo da se malo odmorite. Nekad ovaj san označava lenjost.

Ovakvi snovi mogu da označavaju vaša osećanja udobnosti i potvrđuju da je sve u redu sa vašim izborima, pa čak i ako su to izbori da ne radite ništa u nekoj situaciji. San može da označava i vašu želju da ne pravite nikakav izbor u nekoj situaciji. Možda označava sigurnost u vlastite izbore.

U lošem smislu, jastuk može da označava preterano samopouzdanje u ispravnost ličnih postupaka i odluka.

Ako je jastuk bio neravan i sa izbočinama, takav san bi mogao da ukazuje da postoji nešto u vašem životu što vas uznemirava.

Jastuk može da simboliše novac, muža, ženu, decu, bogatstvo i srećne trenutke. San može da označava potrebu za odmorom, uživanjem, opuštanjem, sigurnošću. Može da označava i sluge, ljubavnice.

Snovi o jastucima u negativnom značenju mogu ukazivati i na predstojeću bolest, pa u tom smislu san može da bude upozorenje da se malo pričuvate u narednom periodu.

Nekad ovakvi snovi mogu da označavaju i razočarenja u ljubavi ili zbog ljubavi, uglavnom neuzvraćene.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati jastuk?

Sanjati jastuk. Ako ste u snu videli jastuk, takav san bi mogao da ukazuje da ćete uskoro dobiti malu sumu novca, da ćete ići na neko kratko putovanje ili ćete se malo zabaviti.

Ovakav san može da označava i bolest za vas ili nekog ko vam je blizak, pa san može biti upozorenje da obratite pažnju na svoje zdravlje ili zdravlje osoba koje su vam bliske.

San može da označava i razočarenja u ljubavi.

Sanjati da ležite na jastuku. Ako ste sanjali da ležite na jastuku, takav san može da označava da vam je potrebna neka mentalna podrška. Možda je potrebno da se na nekog oslonite da vam ublaži neki teret ili neprijatnu situaciju kroz koju prolazite.

Sanjati da spavate na jastuku. Ako ste sanjali san u kome ste spavali na jastuku, on uglavnom nije dobar znak i može da označava da ćete u narednom periodu imati velike probleme.

San može da označava i predstojeće bolesti, pa je i upozorenje da povedete računa o svom zdravlju u narednom periodu.

Sanjati da protresate jastuk. Ako ste sanjali da protresate jastuk kako bi što bolje razmestili punjenje, takav san je zapravo dobar znak i može da označava da ste nakon nekog perioda razmišljanja o svojim prethodnim postupcima i stavovima doneli odluku da promenite mnoge stvari u svom životu i to nabolje.

Sanjati da ne možete da nađete jastuk. Ako ste sanjali da ne možete da nađete svoj jastuk, takav san može da ukazuje da nešto negirate i ne želite da prihvatite, ili da zavaravate sebe.

Sanjati da punite jastuk. Ako ste u snu punili jastuk perjem ili nečim drugim, takav san može da označava da ste u periodu kad štedite novac, koji ćete na kraju vrlo dobro iskoristiti u budućnosti.

Takav san može da označava i tugu i suze u narednom periodu zbog nečeg neprijatnog što ćete doživeti.

Sanjati iscepani jastuk. San o iscepanom jastuku može da označava pogoršanje zdravstvenog stanja zbog briga oko novca. Srećom te brige neće dugo potrajati i vaše zdravlje će se popraviti, kao i vaša finansijska situacija.

Sanjati da se igrate sa jastukom. Ako ste sanjali da se igrate ili udarate jastucima sa nekim, takav san može da označava da ćete biti srećni i zadovoljni nekim novim poslom ili uspehom koji ste postigli.

Sanjati da uzimate jastuk od nekoga ili da kupujete jastuk. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da ćete uskoro ući u vezu sa osobom koju ste nedavno upoznali, kako bi zaboravili prethodnu vezu.

Sanjati da bacate jastuk. Ako ste u snu bacali jastuk, san može da označava da ćete propustiti neku priliku. Ako ste u snu bacili novi jastuk, san možda označava da ćete propustiti neku dobru priliku. Ako je jastuk koji ste bacili bio star, san možda ukazuje da ćete se osloboditi neke loše prilike.

Sanjati da dajete nekome jastuk ili nekome prodajete jastuk. Ovakav san može da označava da ćete pomoći savetima nekom svom rođaku oko njegovih ljubavnih problema.

Sanjati jastučnicu. Ako ste videli jastučnicu u snu, takav san može da označava da ćete ići na neko putovanje. Ako je jastučnica bila iscepana ili bačena, san može da ukazuje da će vas neko putovanje finansijski iscrpeti. Ako je jastučnica bila čista, san može da ukazuje da ćete imati prijatno putovanje.

Sanjati šarenu jastučnicu. Ako ste sanjali šarenu jastučnicu, takav san može da označava skorašnje venčanje ako niste u braku, a ako jeste, san može da ukazuje na sreću i zadovoljstvo u braku.

Sanjati crnu jastučnicu. Ako ste sanjali crnu jastučnicu, takav san nije dobar znak i može da najavljuje prekid veze ili braka.

Sanjati dugačku jastučnicu. Ovakav san mogao bi da označava da ćete se prisilno venčati iz finansijskih razloga.

Sanjati malu jastučnicu. Ako ste videli malu jastučnicu u snu, takav san može da ukazuje da će veza koju uskoro započnete kratko trajati.

Sanjati mekanu i prijatnu jastučnicu. Ovakav san bi mogao da ukazuje da ćete ići u neku posetu gde ćete biti vrlo lepo primljeni i ugošćeni.

Sanjati tvrdu i neprijatnu jastučnicu. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da ćete u nekoj poseti čuti nešto što će vas uznemiriti.

Sanjati prljavu jastučnicu. Ako ste sanjali prljavu jastučnicu, takav san bi mogao da ukazuje da ćete uskoro povratiti deo novca koji ste nekome pozajmili.

Sanjati čistu jastučnicu. Ako ste sanjali jastučnicu koja je bila čista, takav san može da ukazuje da ćete uspeti da povratite celokupan novac koji ste nekome pozajmili.

Sponzorisano:
Loading...