Sanovnik kafa – Šta znači sanjati kafu?

Kafa nije toliko čest motiv u snovima, ali svakako ima određenu simboliku i ne bi bilo loše protumačiti te snove. Značenje snova o kafi će zavisiti od toga da li ste sanjali kako pijete kafu, da li ste u snu mleli kafu ili ste je kupovali, kao i od mnoštva drugih okolnosti i situacija.

Najbolje bi bilo da uzmete u obzir ceo kontekst vašeg sna kako biste ga protumačili na pravi način.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati kafu?

Sanjati da pijete kafu. Ako ste u snu videli sebe kako pijete kafu, onda to znači da bi trebalo da usporite kada je u pitanju donošenje nekih važnih odluka. Vi ste jako brzopleta osoba i često ishitreno donosite neke odluke, što nije dobro, naročito ukoliko su u pitanju važni poslovni projekti.

Alternativno, san u kojem ste pili kafu može da znači da vam je trenutna situacija u životu previše monotona i da nema ničega što bi vas pokrenulo.

Takođe, vi verovatno ni u narednom periodu nećete imati mnogo obaveza i vreme ćete provoditi sa osobama sa kojima se ranije niste družili.

Sanjati da pijete espresso kafu. Ukoliko ste u snu pili espresso kafu, onda to znači da u predstojećem periodu možete očekivati udvaranje neke mlađe osobe.

Sanjati kako sa nekim pijete kafu. Ukoliko ste u snu videli kako pijete kafu sa nekim, sanjarica to tumači kao vašu druželjubivost i otvoren odnos koji imate sa drugim ljudima. Ukoliko ste sanjali da pijete kafu sa nekom osobom koju inače poznajete u realnom životu, onda to znači da vam se ta osoba verovatno potajno sviđa.

Sanjati šolju ili džezvu sa kafom. Ukoliko ste u snu videli šolju ili džezvu sa kafom, onda taj san opet ukazuje na vašu društvenost i na vreme koje volite da provodite sa svojim prijateljima. Takođe, uvek ste raspoloženi za nova poznanstva i druženja.

Sanjati kako pijete kafu u velikom društvu. Ukoliko ste u snu videli kako pijete kafu u velikom društvu, onda vam sanjarica poručuje da bi trebalo ponovo da stupite u kontakt sa nekim prijateljima koje niste videli dugo vremena.

Sanjati kako kupujete kafu. Ukoliko ste u snu videli kako kupujete kafu, onda je to znak da je neka osoba sa vašeg posla ili iz škole zaljubljena u vas.

Sanjati kako kuvate kafu. Ako ste u snu videli sebe kako kuvate kafu, onda je to znak da će vam u skorije vreme doći gosti, i to verovatno neke drage osobe koje dugo niste videli. Zbog toga ćete biti jako srećni i potrudićete se da svoje goste dočekate što bolje možete.

Sanjati kako meljete kafu. Ukoliko ste u snu mleli kafu, onda je to znak da u narednom periodu možete očekivati neku svađu ili konflikt sa svojim partnerom. Moguće je da će u pitanju biti neke glupe sitnice, ali na kraju te svađe mogu dovesti vašu vezu ili brak u krizu. Ukoliko ste sanjali ovaj san, najbolje bi bilo da ne ulazite ni u kakve raspravke sa partnerom u narednom periodu, kako ne biste pokvarili vaš odnos. Kada situacija postane napeta, jednostavno se povucite i izbegnite bilo kakav dalji konflikt.

Sponzorisano:
Loading...