Sanovnik kiša – Šta znači sanjati kišu?

Snovi o kiši su uglavnom jako česti i mogu imati različita značenja, u zavisnosti od svih ostalih detalja i okolnosti koje postoje u snu. Zato bi najbolje bilo na papir da zapišete sve detalje iz vašeg sna, kako biste mogli što pravilnije da ga protumačite.

U nastavku možete videti koji su najčešći snovi u kojima je kiša glavni motiv. Takođe, reći ćemo vam koje je značenje svakog od ovih snova. Na taj način, biće vam mnogo lakše da protumačite svoje snove o kiši nakon čitanja ovog članka. Ipak, pogledajmo kako ih sanjarica u globalu može tumačiti…

Tumačenje sna – Šta znači sanjati kišu?

Sanjati kišu. Ako ste sanjali kišu kao dominantan motiv u vašem snu, onda taj san ukazuje na neke promene koje možete očekivati u narednom periodu. Naime, od jačine kojom kiša pada zavisiće i kakve su to promene u pitanju.

Ako je u pitanju jak pljusak, onda vas očekuju drastične promene koje će u potpunosti izmeniti tok vašeg života. Međutim, ako je kiša sitna, onda ćete doživeti neke sitne promene koje neće znatno uticati na vaš život.

Sanjati da posmatrate kišu. Ako ste u snu videli sebe kako posmatrate kišu dok pada, onda to znači da se u realnom životu ne osećate kao aktivni učesnik u nekim događajima. Naime, vi uvek imate osećaj da stojite po strani i da samo posmatrate šta se dešava oko vas.

Moguće je i da će se u narednom periodu nešto bitno desiti u vašoj okolini ali vi nećete u tome aktivno učestvovati. Ukoliko sanjate ovakav san, možda bi i bilo bolje da ostanete po strani kada su u pitanju stvari koje nemaju veze sa vama.

Alternativno, san u kojem vidite ili čujete kišu može da ukazuje na opraštanje. Možda je vreme da nekome oprostite neke stvari iz prošlosti. Takođe, posmatranje kiše u snu može ukazivati i na tugu i suze koje možete doživeti u narednom periodu.

Ukoliko u snu vidite kako sa prozora posmatrate kišu, onda je to znak da se u vama rađaju duhovne ideje ili ljubavna osećanja.

Sanjati kako kiša pada iz tamnih oblaka. Ovaj san ukazuje na teškoće koje vas mogu zadesiti na poslovnom planu. Zato budite oprezni sa svojim kolegama, jer nisu svi dobronamerni kao što se predstavljaju.

Sanjati kako bežite od kiše. Ako ste u snu videli sebe kako pokušavate da pobegnete od kiše, onda je to znak da vas u bliskoj budućnosti očekuju situacije u kojima će vam biti veoma neprijatno, pa ćete i sami poželeti da pobegnete od toga. Ukoliko ste u snu uspeli da se sklonite od kiše, onda to znači da ćete uspeti da ostvarite sve planove koje ste zacrtali.

Sanjati kako ste pokisli. Ukoliko ste u snu pokisli, to je znak da vas očekuje određena transformacija u budnom životu. Moguće je da ćete promeniti vaše stavove oko mnogih stvari u životu ili da ćete se naći u novoj životnoj ulozi.

Kao i u prethodnom primeru, ukoliko je kiša bila jaka, u pitanju su veoma važne situacije i životne okolnosti koje će dovesti do toga da promenite stav i svoj pogled na svet. Slaba kiša ukazuje na manje važne situacije i događaje.

Sanjati kako vam kuća prokišnjava. Ukoliko ste u snu videli kako vam kuća prokišnjava i ako je voda koja ulazi u kuću bistra, to je znak da vam u narednom periodu sledi neki dobitak ili da ćete doživeti neko nezakonito zadovoljstvo. U slučaju da u vašu kuću prokišnjava voda puna blata, to ima suprotno značenje i simbolika je uvek loša.

Sanjati kako kiša pada po drugim ljudima. Ako ste u snu videli kako kiša pada po drugim ljudima, taj san ukazuje na to da će vas osobe koje ste smatrali prijateljima izdati.

Sanjati kišu praćenu olujom. Ukoliko je kiša u vašem snu praćena olujom, to znači da vas u narednom periodu očekuje neki veliki problem i da će biti potrebno puno truda i zalaganja da biste ga prevazišli.

Sanjati najavu za kišu. Ukoliko ste sanjali kako u vremenskoj prognozi čujete najavu za kišu, onda taj san ukazuje na to da ćete biti na vreme upozoreni na eventualnu opasnost koja vas može zadesiti u narednom periodu.

Kada devojka sanja da stoji mokra na kiši. Ovaj san ukazuje na to da će se ova devojka upustiti u vezu sa muškarcem koji je loša prilika za nju. Naime, devojka će biti izložena kritikama i osudi okoline i veliki problemi će uslediti u njenom životu.

Sponzorisano:
Loading...