Sanovnik kišobran – Šta znači sanjati kišobran?

Kišobran nije tako čest motiv u snovima, ali svakako nosi određenu simboliku. Značenje snova o kišobranu zavisi od toga kakav je kišobran bio u vašem snu, da li ste sanjali otvoren ili zatvoren kišobran itd.

Ukoliko vas zanima kakvu simboliku imaju snovi o kišobranu, pročitajte pažljivo ovaj članak. Nadamo se da će vam ovaj članak biti zanimljiv i koristan i da će vam kasnije biti mnogo lakše da protumačite svoj san o kišobranu.

Tumačenje sna sanovnik i sanjarica – Šta znači sanjati kišobran?

Sanjati kako nosite napolju otvoren kišobran. Ako ste u snu videli otvoren kišobran koji nosite sa sobom, značenje tog sna zavisi od izgleda tog kišobrana. Naime, ako je to bio neki običan kišobran, onda ovaj san ukazuje na to da je vama potrebna zaštita i mir.

Ukoliko ste nosili veliki svileni kišobran, taj san znači da ćete biti zadovoljni sobom u narednom periodu i da će vas okolina jako ceniti i poštovati. Međutim, ako ste sanjali kako nosite prljav ili polomljen kišobran, onda taj san ima negativnu simboliku. U skorije vreme ćete se naći u neprijatnoj situaciji i verovatno ćete se osećati poniženo.

Sanjati otvoren kišobran u nekom zatvorenom prostoru. Ukoliko ste u snu videli da se otvoren kišobran nalazi u zatvorenom prostoru, to je onda znak da u skorije vreme možete očekivati neku nesreću, tako da budite malo oprezniji.

Sanjati kako kišobran ne može da se otvori. Ako ste sanjali kako vaš kišobran ne može da se otvori ma koliko vi to pokušavali, onda je to opet loš znak. U narednom periodu možete očekivati probleme i nevolje.

Sanjati zatvoren kišobran. Ukoliko ste u snu videli kako sa sobom nosite kišobran koji je zatvoren, sanjarica ovaj san tumači kao vaš nedostatak samopouzdanja. Vi niste sigurni u sebe i ne verujete mnogo ljudima, možda baš zato što vas je neko jako povredio u prošlosti. U tom slučaju, najbolje bi bilo da zaboravite na prošlost i da počnete da razmišljate pozitivno. Ako budete nastavili da se plašite da ćete biti povređeni, može se desiti da propustite veoma bitne šanse u životu.

Sanjati mokar kišobran. Mokar kišobran u snu je uvek simbol loše sreće u ljubavi. Moguće je da ćete raskinuti sadašnju ljubavnu vezu, a ukoliko ste sami, biće vam veoma teško da pronađete osobu koja vam odgovara.

Sanjati polomljen kišobran. Ako ste u snu videli kišobran koji je polomljen, onda je to znak da treba da se vodite samo svojim ličnim mislima i stavovima. Uvek radite onako kako vi osećate da treba i uspeh će vam biti zagarantovan.

Sponzorisano:
Loading...