Sanovnik ključ – Šta znači sanjati ključ?

Da li ste možda u skorije vreme izgubili ključ? Da li ste menjali bravu i ključ? Ukoliko ste imali ovakvu ili sličnu situaciju na javi, moguće je da će se u vašim snovima pojaviti ključ kao motiv. U tom slučaju vaš san predstavlja samo refleksiju onoga što se desilo na javi i ne mora da ima nikakvu posebnu simboliku.

Međutim, nekada ključ u snovima može da ima različita značenja, pa se zato ovi snovi mogu tumačiti na različite načine. Značenje sna u kojima se pojavljuje ključ kao motiv će zavisiti ne samo od tog motiva, nego i od mnogo drugih detalja u snu. Zato bi bilo dobro da se prisetite što više detalja koje ste u snu videli, kao i situacije u kojoj ste sanjali ključ.

Prema većini tumačenja, ključ je u snovima simbol tajni, znanja, odgovornosti ali i skrivenih osećanja.

Takođe, ključ nekada u snovima ima i seksualnu konotaciju i može simbolisati neveru i impotenciju, ali ipak sve zavisi od celokupnog konteksta sna.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati ključ?

Sanjati da vidite ključ. Ako ste u snu samo videli ključ, onda je to znak da ćete pronaći partnera koji će vam u svemu ugađati. Ovo se naročito odnosi na muškarce koji imaju ovakav san. Naime, ako muškarac vidi ključ u snu, to je znak da će žena koju izabere u realnom životu biti jako dobra domaćica i da će sve raditi po njegovoj volji.

Sanjati da ste našli ključ. Ako ste u snu našli ključ, onda vam sanjarica najavljuje srećan i idiličan period koji je pred vama. Vi ćete početi pozitivnije da razmišljate, a prošlost ćete ostaviti iza sebe. Shvatićete da vaše misli u velikoj meri određuju vaš život i jednostavno ćete odlučiti da budete srećni.

Istovremeno, sve će vam poći za rukom i na svakom polju ćete imati uspeha. Dakle, ako ste sanjali kako ste našli ključ, onda vi nema potrebe da brinete jer pred vama je svetla budućnost.

Sanjati da ste izgubili ključ. Ako ste u snu izgubili ključ, onda taj san nema pozitivnu simboliku. Naime, ovaj san najavljuje neke svađe koje možete očekivati u narednom periodu. Najverovatnije će to biti svađa sa nekim članom vaše porodice ili sa partnerom. Zato ako ste sanjali ovaj san, savetujemo vam da ne ulazite ni u kakve raspravke sa ukućanima već da se povučete kad god situacija postane napeta.

Sanjati veliki ključ. Ako je ključ u vašem snu bio veliki, onda taj san ukazuje na neko nasilje koje ćete doživeti. Najverovatnije će u pitanju biti pljačka ili će vas neko napasti nasred ulice. Ukoliko ženska osoba sanja ovaj san, naročito savetujemo da bude oprezna. Može se desiti da ćete posle ovakvog sna i posle dešavanja koja vas očekuju na javi konstantno biti pod strahom i da više nećete smeti sami da idete ulicom.

Sanjati zlatan ključ. Ako ste sanjali ključ koji je zlatan, onda je to znak da ćete u narednom periodu uspeti da ostvarite sve svoje ciljeve i da ćete imati sve ono što ste oduvek želeli u životu.

Sanjati starinski ključ. Ukoliko ste u snu videli neki starinski ključ, onda taj san simboliše neke stare emocije i uspomene koje čuvate u sebi.

Sanjati polomljen ključ. Ako ste u snu videli polomljen ključ, onda je to znak da ćete u narednom periodu izgubiti položaj u društvu koji ste imali. Razmislite da li postoji nešto što biste mogli da promenite u svom ponašanju kako biste izbegli da do ovoga dođe.

Sanjati da nekome dajete ključ. Ako ste sanjali kako ste nekome dali ključ, onda je to znak da vi odustajete od toga da neku situaciju ili neku osobu držite pod kontrolom.

Sanjati svežanj ključeva. Ako ste u snu videli svežanj ključeva, onda vam sanjarica najavljuje da ćete morati u skorije vreme da donesete važnu odluku. Naime, moguće je da se vi u stvarnom životu viđate sa više partnera i da vam je teško da odlučite koji je od njih pravi.

Ovaj san bi trebalo da vas opomene da je vreme da konačno odaberete sa kim ćete provesti ostatak života i koji od kandidata poseduje najviše kvaliteta koji su vama potrebni.

Alternativno, svežanj ključeva u snu može biti simbol autoriteta i moći koju trenutno posedujete na javi.

Sanjati kako ključevi zveckaju. Ovaj san ukazuje na to da vi pozitivno razmišljate o životu i da se nalazite na pravom putu.

Sponzorisano:
Loading...