Sanovnik košulja – Šta znači sanjati košulju?

Snovi u kojima se košulja javlja kao motiv nisu toliko česti, ali svakako imaju određeno značenje i simboliku. Pre nego što počnete da tumačite san o košulji, pokušajte da se prisetite što više detalja iz sna i svih okolnosti vezanih za san.

U nastavku slede neki od najčešćih snova o košulji i njihova značenja.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati košulju?

Sanjati da oblačite ili da svlačite košulju. Ako ste sanjali kako oblačite ili kako svlačite košulju, onda je to znak da ćete u narednom periodu rešiti sve brige i probleme bez mnogo truda. Konačno ćete se osloboditi tereta koji vas je duže vreme mučio i počećete da uživate u životu. Pred vam je period u kojem ćete doživeti mir i harmoniju.

Prema tumačenjima koja nam donosi sanjarica, san u kojem oblačite košulju ukazuje na neko lepo iznenađenje koje ćete doživeti od drage osobe, a san u kojem svlačite košulju ukazuje na nešto loše što vas očekuje u skorije vreme.

Sanjati kako perete košulju. Ako ste u snu prali košulju, onda vam sanjarica najavljuje slogu i mir u kući. Članovi vaše porodice se odlično slažu međusobno i poštuju jedni druge. Između vas vlada otvoren odnos i uvek pomažete jedni drugima u svemu.

Sanjati pocepanu košulju. Ako ste sanjali košulju koja je pocepana, onda je to znak da vi imate mnogo želja koje se nisu ostvarile. Vi ste verovatno jedna romantična duša koja mašta o ljubavi iz bajke, a vaš partner je potpuna suprotnost vama. Moguće je da ste u braku sa osobom koja je surovo realna i koja nema osećaj za romantiku. Zato osećate da niste do kraja ispunjeni jer nikada nećete moći da doživite romantične trenutke o kojima sanjate.

Sanjati kako šijete košulju. Ukoliko ste u snu šili košulju, onda je to znak da vas u narednom periodu očekuje sreća u ljubavi. Skladan i lep odnos između vas i vašeg partnera nastaviće se i u budućnosti, tako da nema razloga za brigu.

Sanjati čistu košulju. Ako je košulja koju ste sanjali bila čista, onda je to znak da će vam se ispuniti neka želja, koja se verovatno tiče vašeg daljeg školovanja ili posla. Bićete srećni jer se vaš trud isplatio i bićete veoma zadovoljni sobom.

Sanjati prljavu košulju. Ako ste u snu videli prljavu košulju, onda taj san može biti upozorenje za vas da vodite više računa o svom ugledu i časti. Moguće je da ćete se u narednom periodu naći u situaciju u kojoj ćete razmišljati da li da budete u tajnoj vezi sa nekom osobom koja vam se veoma sviđa. Vi ćete dugo biti u dilemi šta da radite i biće vam jako teško da odlučite šta je za vas najbolje.

Sanjati da vam neko poklanja košulju. Ako ste sanjali kako vam neko poklanja košulju, onda taj san ima negativnu simboliku i ukazuje na to da će vas neko u narednom periodu ogovarati i širiti laži o vama.

Sanjati da vi nekome poklanjate košulju. San u kojem ste vi nekome poklonili košulju ukazuje na to da vas u narednom periodu očekuje neka svađa. Zato bi najbolje bilo da ni sa kim ne ulazite u raspravku i da se držite po strani.

Sponzorisano:
Loading...