Sanovnik krava – Šta znači sanjati kravu?

Snovi o kravi nisu dosta česti, ali svakako ih treba protumačiti na odgovarajući način. Ovi snovi mogu imati kako pozitivnu tako i negativnu simboliku, u zavisnosti od ostalih detalja koji se pojavljuju u snu.

Ukoliko u snu vidite kravu, to u većini slučajeva odražava vašu poslušnost i podređenost drugima. Prema nekim tumačenjima, krava u snovima je odraz želje za materinstvom.

U nastavku ćemo vam prikazati neke od najčešćih snova o kravi i reći ćemo vam šta svaki od tih snova znači. Sigurni smo da ćete nakon čitanja ovog članka sami moći da protumačite svoj san ukoliko u njemu vidite kravu.

Važno je da pokušate da se setite što više detalja koje vidite u snu, kako biste mogli da odredite njegovo pravo značenje. Tumačenje vašeg sna zavisi od toga kakva krava je u pitanju i šta krava radi u snu. Sanjarica će sada protumačiti ovakvu vrstu sna za vas.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati kravu?

Sanjati kravu koja je pitoma. Ako ste sanjali kravu koja je pitoma, to je znak da osećate da ste podređeni nekome iz svoje neposredne okoline. Naime, vi ste primorani da budete ljubazni prema toj osobi čak i ako vam nije do toga.

Moguće je da je u pitanju vaš šef ili osoba od koje vam nešto zavisi u životu. Ukoliko biste se usprotivili toj osobi, to bi moglo da bude loše po vas. Plašite se posledica do kojih bi to vaše suprotstavljanje moglo dovesti.

Sanjati da se krava teli. Ukoliko se krava otelila u vašem snu, taj san odražava vašu podsvesnu želju da postanete roditelj. Ako već imate dete, to znači da baš uživate u svojoj roditeljskoj ulozi.

Krava koja se teli u snu takođe ukazuje na to da ćete posle teške situacije i problema doživeti uspeh. Morate biti dovoljno jaki da preživite teškoće, jer nakon toga dolazi mnogo povoljniji period za vas.

Sanjati kravu koja ima rogove. Ako ste u snu videli da krava ima rogove, to je znak da ćete u narednom periodu doživeti neprijatnu situaciju. Rogovi u snu su uvek simbol da će nešto u vašem životu krenuti na loše, pa zato treba da budete oprezni.

Sanjati da krava pase. Narodni sanovnik kaže da krava koja pase u snu simbolizuje veliko zadovoljstvo koje ćete doživeti u narednom periodu.

Sanjati kako vas juri krava. Ukoliko u snu vidite kravu koja vas juri, to je znak da se nečega jako plašite na javi, ali i da imate dosta lažnih prijatelja oko sebe. Vodite računa kome se poveravate i sa kim provodite vreme.

Sanjati da vodite kravu. Ukoliko u snu vidite kako vodite kravu, to je dobar znak. Ovaj san ukazuje na to da će vam se vaš posao i trud isplatiti.

Sanjati krdo krava. Ukoliko u vašem snu vidite celo krdo krava, to je znak da se u stvarnom životu osećate jako usamljeno i da imate veliku želju za pripadanjem.

Sanjati kravu i bika. Prema narodnom verovanju, ovaj san ima pozitivnu simboliku i znači da će doći do proširenja vaše porodice u narednom periodu. Očekuje vas period pun harmonije i blagostanja.

Sanjati crnu kravu. Crna krava u snu ima pozitivnu simboliku. Ona ukazuje na to da vas na vašem putu do cilja očekuje mnogo prepreka i problema. Ipak, na kraju ćete uspeti da savladate sve prepreke i da ostvarite svoj cilj.

Sanjati kravu koja je uginula. Prema mnogim tumačenjima, mrtva krava u snu je veoma loš znak. Ona ukazuje na to da ćete u narednom periodu doživeti velike gubitke i da će biti potrebno mnogo vremena da se oporavite od svega toga. Sav vaš uloženi trud pokazaće se kao uzaludan.

Sanjati kravin izmet. San o kravljem izmetu može biti neprijatan, ali njegova simbolika je pozitivna. Kravlji izmet u snu simboliše finansijski dobitak koji vas očekuje u bliskoj budućnosti.

Sponzorisano:
Loading...