Sanovnik krokodil – Šta znači sanjati krokodila?

Snovi o krokodilu nisu toliko česti, ali ipak nose određenu simboliku. Ovi snovi mogu imati i pozitivno i negativno značenje, u zavisnosti od konteksta sna i ostalih okolnosti. U većini slučajeva krokodil u snovima simboliše vezu između svesnog i nesvesnog dela naše ličnosti.

Značenje sna o krokodilu zavisi od toga da li je krokodil bio miran ili agresivan, da li ste videli krokodila u vodi ili na kopnu, da li vas je krokodil napao ili bio miroljubiv itd. Razmotrite sve detalje iz vašeg sna pre nego što počnete da ga tumačite.

Tumačenje sna– Šta znači sanjati krokodila?

Sanjati krokodila koji je miran u vodi. Ako ste u snu videli krokodila koji je miran i koji se nalazi u vodi, onda taj san znači da vi niste svesni svih svojih mogućnosti i potencijala. Vi se ponašate onako kako vam je sredina u kojoj živite nametnula, ali zapravo u sebi nosite mnogo veću energiju, hrabrost i ambicije.

Sanjati krokodila koji je miran na kopnu. Ako ste u snu videli krokodila koji je miran i koji se nalazi na kopnu, onda to znači da vi ne volite nikakve promene u životu. Najlepše se osećati u poznatim okolnostima i kada nema nekih velikih dešavanja. Ne volite ništa da remeti vaš mir i uobičajeni tok života. Sve što je nepoznato i što ukazuje na promene vas podsvesno plaši i ne da vam mira.

Sanjati krokodila koji je agresivan u vodi. Ako ste sanjali krokodila koji je agresivan i koji se nalazi u vodi, onda je to opet znak da se plašite promena za koje znate da će uslediti u bliskoj budućnosti. Naime, vi predosećate da će se desiti nešto što će poremetiti vaš uobičajeni tok života i znate da to nikako ne možete izbeći. Zato ste konstantno preokupirani i nemate mir.

Sanjati krokodila koji je agresivan na kopnu. Ako ste u snu videli krokodila koji je agresivan i koji se nalazi na kopnu, onda je to znak da vi podsvesno znate da odluke koje ste doneli nisu dobre za vas. Moguće je da su drugi ljudi uticali na donošenje tih odluka i da ste vi radili nešto protiv svoje volje.

Sanjati kako bežite od krokodila. Ako ste sanjali kako bežite od krokodila, to ukazuje na opasnost u kojoj ćete se uskoro naći. Naime, vi ste odlučni da se borite za pravdu i istinu i da se suprotstavite bilo kome, a to vas može skupo koštati.

Sanjati kako vas napada krokodil. Ako ste u snu videli kako vas napada krokodil, onda je to znak da ćete doživeti izdaju od osobe kojoj ste mnogo verovali. Naime, osoba koja vam je veoma bitna i draga će vas u narednom periodu jako razočarati. Razmislite ko bi to mogao da bude i nemojte previše verovati ljudima. Neki od njih će svojom slatkorečivošću pokušati da vam se uvuku pod kožu, a kasnije će iskoristiti priliku da vas izdaju.

Sanjati kako ubijate krokodila. Ako ste u snu videli kako ubijate krokodila, onda to ukazuje na nekoga iz vaše okoline ko želi da vas povredi. Naime, postoji osoba koja vam ne želi dobro, ali hvala Bogu, uspećete na vreme da otkrijete o kome se radi.

Sponzorisano:
Loading...