Sanovnik krov – Šta znači sanjati krov?

Sanjati krov koji je lep i uredan. Ukoliko ste u snu videli krov koji je lep i uredan, onda je to znak da imate jako dobre kriterijume u životu. Takođe, vi postavljate ciljeve u skladu sa vašim realnim mogućnostima i potencijalima, tako da gotovo uvek uspevate da ih ostvarite bez poteškoća.

Sanjati krov koji je oštećen i neuredan. Ako ste u snu videli krov koje je oštećen i neuredan, onda ovaj san odražava vaš sopstveni strah od budućnosti. Vaša finansijska situacija je trenutno jako loša i vi se plašite onoga što tek dolazi.

Sanjati da se nalazite na vrhu krova. Ukoliko ste u snu videli sebe kako se nalazite na vrhu krova, onda ovaj san ima pozitivnu simboliku. Prema tumačenjima koja donosi sanjarica, vi ste osoba koja jako veruje u sebe i koja uspeva da ostvari sve svoje planove. Naime, vi ste sigurni u sebe i u svoje sposobnosti i nikada se ne oslanjate na druge.

Sanjati krov od crepa. Ukoliko ste sanjali krov od crepa, onda taj san nagoveštava da će vaš život u narednom periodu biti veoma miran i idiličan. Vi čuvate novac za prave stvari i uvek možete da obezbedite lagodan život sebi i svojoj porodici.

Sanjati krov od slame ili drveta. Ukoliko ste u snu videli krov od slame ili drveta, onda to nije dobar znak. Sanjarica vas upozorava na to da će vas neki ljudi koje ste smatrali prijateljima izneveriti i povrediti. Stoga, moguće je da ćete u narednom periodu biti dosta razočarani u one kojima ste najviše verovali.

Sanjati krov koji je porušen. Porušen krov u snu ukazuje na svađe i prepirke sa partnerom ili članovima porodice koje možete očekivati u narednom periodu.

Sanjati kako padate sa krova. Ako ste u snu videli sebe kako padate sa krova, to je dobar znak. Vi ćete u skorije vreme doživeti veliku čast i bićete nagrađeni za nešto što ste učinili.

Sponzorisano:
Loading...