Sanovnik krv – Šta znači sanjati krv?

Krv je jako čest simbol u snovima i može imati različito značenje. Kao što svi znamo, krv je simbol života, tako da snovi o krvi uglavnom prenose neke važne životne poruke. Krv može biti simbol mira i razumevanja, ali i ljubavi, strasti i razočaranja.

Iako snovi o krvi mogu biti dosta neprijatni, smatra se da u većini slučajeva krv ima pozitivnu simboliku. Krv ukazuje na to da ćete uspeti da rešite sve probleme i da izađete kao pobednik iz određene situacije. Žene često sanjaju krv neposredno pre ili za vreme menstruacije, kao i za vreme trudnoće.

Značenje snova o krvi varira u zavisnosti od mnoštva faktora. Da biste otkrili pravo značenje sna u kojem ste videli krv, veoma je važno da se prisetite što više detalja iz vašeg sna. U nastavku ćete videti neke od najčešćih snova u kojima je krv glavni motiv i to kako ih sanjarica obično tumači i analizira.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati krv?

Sanjati svoju sopstvenu krv. Ukoliko ste u snu videli svoju sopstvenu krv, taj san znači da ste puni energije koja će vam u narednom periodu biti jako potrebna da biste se snašli u određenoj situaciji.

Vaša sopstvena krv u snovima može da se odnosi i na veoma jake emocije koje trenutno osećate ili koje vas očekuju u narednom periodu. To može ukazivati na početak neke velike ljubavi ili na susret sa dragom osobom koju dugo niste videli.

Takođe, san u kojem vidite svoju sopstvenu krv gotovo uvek ima pozitivnu simboliku. On ukazuje na to da je pred vama period pun uspeha i radosti, kako na emotivnom tako i na poslovnom planu.

Sanjati tuđu krv. Tuđa krv u snovima uvek ukazuje na neku neprijatnu situaciju ili svađu u koju ćete biti uključeni u bliskoj budućnosti. Nažalost, ovakav san može da bude i simbol za smrt nekog člana vaše porodice ili osobe iz okruženja.

Tuđa krv u snu može da se tumači i kao opasnost, pa bi zato bilo dobro da pripazite sa kim komunicirate preko društvenih mreža. Moguće je da se dopisujete sa nekim ko se lažno predstavlja i ko ima loše namere.

Sanjati da vam ide krv iz nosa. Ako ste sanjali kako vam iz nosa teče krv, onda je to znak da će se stvari u stvarnom životu odvijati u vašu korist i da vas očekuje srećan period. Moguće je da ćete imati i neki finansijski dobitak.

Sanjati da vam je krv u ustima. Ukoliko ste sanjali kako vam je u ustima krv, onda je to znak da vam u narednom periodu predstoji razočaranje u osobu kojoj ste verovali.

Sanjati kako pljujete krv. Ako ste sanjali kako ste pljunuli krv, to ukazuje da ćete u predstojećim danima biti jako ljuti. Naime, ljudi iz vašeg okruženja će raditi nešto što vam se nikako neće dopasti i što od njih niste očekivali.

Pljuvanje krvi u snu uvek ima negativnu simboliku. Ovaj san može da znači i da ste jako zabrinuti i opterećeni problemima koji su vas zadesili, što se može odraziti i na vaše zdravlje.

Sanjati da ste progutali krv. Ako ste sanjali da ste progutali krv koja vam je bila u ustima, onda je to znak da ćete uspeti da ostvarite svoj cilj i da izađete kao pobednik iz trenutne situacije.

Sanjati da je krv na telu. Ako ste u snu videli krv koja je na vašem ili na tuđem telu, onda to znači da vi imate veliki strah da odrastete. Ovaj san se može tumačiti kao opomena da postanete odgovorniji i uzmete život u svoje ruke.

Sanjati da je krv u čaši. Ukoliko ste sanjali kako se krv nalazi u čaši, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Ovakav san ukazuje na neki materijalni ili finansijski dobitak koji vam predstoji u bliskoj budućnosti. To može biti i neočekivano nasledstvo koje ćete dobiti.

Sanjati da pijete krv iz čaše. Ako ste u vašem snu popili krv iz čaše, to takođe ima sličnu simboliku. Popijena krv iz čaše ukazuje na veliku sreću i finansijski dobitak u narednom periodu, pa ne bi bilo loše da počnete da igrate neku igru na sreću.

Sanjati da krv kaplje. Krv koja kaplje u snu takođe je simbol za sreću i blagostanje koji vas očekuju u narednom periodu. Međutim, postoji i drugačija interpretacija ovog sna. Naime, krv koja kaplje u snu može biti i simbol da odbrojavate vreme do susreta sa nekom dragom osobom koju dugo vremena niste videli.

Sanjati da su vam ruke krvave. Krvave ruke u snu simbolizuju osećaj krivice koji vas muči.

Sanjati krv na donjem rublju. Ako devojka u snu vidi krv na svom donjem rublju, a pritom se ne radi o menstrualnoj krvi, to nije baš dobar znak. Taj san znači da tu devojku u narednom periodu očekuje raskid sa dečkom. Takođe, moguće je i da ta devojka nije nešto posebno privlačna muškom polu.

Sanjati da dajete krv. Ako ste sanjali kako dajete krv, taj san ukazuje na vašu fizičku iscrpljenost. Previše obaveza i stresa ste imali u poslednje vreme.

Sanjati da krvarite. Ako ste u snu videli sebe kako krvarite, onda taj san znači da ste jako iscrpljeni ili prazni u emotivnom smislu. Ovaj san može da znači i da ćete doći u konflikt sa prijateljem. Moguće je da vas proganja vaša sopstvena prošlost i nešto što ste učinili tada.

Sanjati da stojite u lokvi krvi. Ukoliko ste u snu videli kako stojite u lokvi krvi, onda je to znak da ćete u narednom periodu nešto dobiti ili da ćete uspeti da ostvarite nešto u šta ste uložili mnogo truda.

San o tome da stojite u lokvi krvi može da se odnosi i na uspeh koji vas očekuje na poslovnom planu. Naročito je dobro ako ovaj san imate neposredno pred neki ispit ili razgovor za posao. Ovaj san ukazuje na to da ćete biti veoma zadovoljni uspehom koji ste postigli.

Sanjati razmazanu krv. Ako ste u snu videli razmazanu krv, taj san je znak da svoju energiju trošite na pogrešan način. Krajnje je vreme da energiju usmerite u drugom pravcu i da radite na pravim stvarima.

Ovaj san bi trebalo da vam služi kao opomena da se vratite na pravi put jer ono što trenutno radite nije dobro za vas. Možda ste krenuli stranputicom zbog neuzvraćene ljubavi ili zbog poslovnog neuspeha. Razmislite o tome i pokušajte da se vratite na pravi put i da se borite za prave vrednosti.

Sanjati reč ,,krv”. Ukoliko ste u snovima videli napisanu reč ,,krv”, taj san ukazuje na ono što je loše u vašem životu i što trenutno ne može da se promeni.

Sanjati da je nešto napisano krvlju. Ukoliko ste u snu videli neke reči napisane krvlju, taj san odražava vašu energiju i trud koji ste uložili u ostvarenje nekog projekta. Naime, vi ste svesni svega toga i ne želite da odustanete od svog cilja.

Sponzorisano:
Loading...