Sanovnik kuća – Šta znači sanjati kuću?

Snovi u kojima se kuća pojavljuje kao glavni motiv su dosta česti i mogu imati različita značenja. Smatra se da kuća u snovima simboliše način na koji vi vidite svoju trenutnu situaciju u životu.

Ipak, značenje sna o kući varira u zavisnosti od mnoštva drugih detalja u snu i od celokupnog konteksta sna.

Naime, veoma je važno da se setite da li je kuća bila sređena i čista ili je bila zapuštena i prljava, kao i to da li je kuća bila prazna ili je bila puna ljudi. Sve te okolnosti će uticati na celokupno značenje vašeg sna.

U nastavku možete videti tumačenja za neke od snova u kojima se kuća pojavljuje kao motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati kuću?

Sanjati kuću koja je uredna i lepo sređena. Ako ste u snu videli kuću koja je veoma lepa i sređena, onda je to znak da ste vi zadovoljni sobom i onim što ste postigli. Naime, u vašem životu se sve odvija po planu i nema ničega što bi poremetilo vaš mir. U narednom periodu ćete takođe imati dosta uspeha i sreće, tako da ne treba da brinete za svoju budućnost.

Sanjati kuću koja je prljava i zapuštena. Ako ste u snu videli kuću koja je prljava i zapuštena onda je to znak da u vašem životu vlada totalni haos. Potrebno je malo bolje da se organizujete i da sredite svoj život. Moguće je da vas mnogo problema muči i da ste stalno pod stresom. Zbog svega toga vi se osećate jako loše i ne znate šta da učinite kako biste popravili svoju sadašnju situaciju.

Sanjati kuću koja je velika i prostrana. Ako ste u snu videli kuću koja je veoma velika i prostrana, onda je to znak da ste vi jako sigurni u sebe i da ste svesni da možete sve što poželite. Veliki ste optimista i pred vama je jako uspešan period, kako u poslovnom tako i u emotivnom smislu.

Sanjati kuću koja je mala i uska. Ako ste u snu videli kuću koja je veoma mala i uska, onda je to znak da se vi i na javi osećate jako sputano. Moguće je da vas nešto ili neko jako guši i da vam je potreban predah od svega. Najviše biste voleli da se izolujete na neko vreme i da pobegnete od svih i od svega. Ako ste sanjali malu i usku kuću, bilo bi dobro sami sebe da preispitate šta je to što vas guši u realnom životu i da pokušate da se distancirate od toga.

Sanjati da vam je kuća obijena. San u kojem ste videli da je vaša kuća obijena ukazuje na to da ste vi zbog nečega jako povređeni i razočarani.

Sanjati kuću koja je puna ljudi. Ako ste u snu videli kuću koja je puna ljudi, onda je to znak da vi nemate dovoljno vremena da se posvetite sebi. Previše ste opterećeni obavezama i puni ste negativne energije. Potreban vam je mir i to je ono što vam sanjarica savetuje. Pokušajte malo da smanjite obaveze i da se više posvetite sebi.

Sanjati kuću koja je prazna. Ako ste u snu videli praznu kuću, onda je to znak da se i vi tako osećate u realnom životu. Moguće je da vaši prijatelji žive daleko od vas i da već dugo niste upoznali osobu sa kojom biste mogli da se zbližite. Alternativno, ovaj san može da se odnosi na emotivnu prazninu.

Sanjati napuštenu kuću. Ukoliko ste u snovima videli napuštenu kuću, onda ovaj san ima pozitivnu simboliku. Naime, vi ste spremni da prošlost ostavite iza sebe i da započnete novu fazu u svom životu. To takođe znači da ste neka stara uverenja i stavove ostavili u prošlosti i da ste spremni hrabro da zakoračite napred.

Sponzorisano:
Loading...