Sanovnik kukuruz – Šta znači sanjati kukuruz?

Snovi o kukuruzu su dosta retki, ali svakako ne bi bilo loše da ih protumačite. U većini slučajeva ovi snovi imaju pozitivnu simboliku, mada pravo značenje vašeg sna zavisi od ostalih detalja i celokupnog konteksta sna. Pokušajte da se prisetite što više detalja iz sna, kako biste ga protumačili na pravi način.

U nastavku ćemo vam predstaviti neke snove u kojima se kukuruz pojavljuje kao glavni motiv, kao i njihova tumačenja.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati kukuruz?

Sanjati neobran kukuruz. Ukoliko ste sanjali kukuruz koji je neobran, taj san nagoveštava uspeh na poslovnom planu. Moguće je da ćete svoje školovanje ili usavršavanje privesti kraju i da ćete biti spremni za dobar posao u svojoj struci. Sve zadatke ćete rado obavljati i sve više ćete se dokazivati iz dana u dan.

Sanjati kako berete kukuruz. Ukoliko ste u snu brali kukuruz, onda taj san metaforički ukazuje na to da ćete u bliskoj budućnosti brati plodove svog rada. Zapravo, konačno će vam se isplatiti sve ono u šta ste uložili mnogo truda, vremena i živaca. U pitanju je najverovatnije neki finansijski dobitak ili dobitak materijalne prirode.

Sanjati polje kukuruza. Ako u snovima vidite polje kukuruza, onda je to dobar znak. Ovaj san znači da je pred vama period pun sreće i uspeha i pravo vreme da započnete neke nove poslove.

Sanajti zrna kukuruza. Ako ste u snu videli zrna kukuruza, onda sanjarica nagoveštava da će vaša materijalna situacija u narednom periodu biti znatno bolja i da nema razloga da brinete.

Sanjati da pripremate ili da jedete kuvani kukuruz. Ukoliko ste u snu videli kako kuvate kukuruz ili kako ga jedete, onda taj san opet ima pozitivnu simboliku. U periodu koji sledi vi ćete se okrenuti sebi i duhovno ćete se pročistiti iznutra.

Sanjati da neka druga osoba priprema ili jede kuvani kukuruz. San u kojem druga osoba priprema ili jede kukuruz ukazuje na to da će ta osoba raditi na duhovnom aspektu svog bića i da će se pročistiti od svih loših misli i grehova.

Sanjati kako jedete zeleni kukuruz. Ovaj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na dobre prijateljske odnose koji vas očekuju u budućnosti.

Sanjati kako meljete kukuruz. Ukoliko ste u snu mleli kukuruz, onda je to znak da ćete iz nekog razloga slagati vama blisku osobu ili da ćete je prevariti. Vi nećete to uraditi iz loše namere, ali ta osoba će zauvek izgubiti poverenje u vas. Zato vas sanjarica upozorava da vodite računa pre nego što nešto kažete ili uradite, kako se ne biste kasnije kajali.

Sponzorisano:
Loading...