Sanovnik kum i kuma – Šta znači sanjati kuma ili kumu?

Ukoliko ste nedavno posetili kumove ili ako vi treba nekome da budete kum u predstojećem periodu, onda verovatno dosta razmišljate o tome, pa je moguće da sanjate svog kuma ili kumu. Ovi snovi nisu preterano česti ali mogu imati različita značenja i mogu se tumačiti na različite načine.

Simbolika snova u kojima vidite kuma ili kumu može biti i pozitivna i negativna, u zavisnosti od ostalih detalja i okolnosti u vašem snu. Najbolje bi bilo da uzmete u obzir ceo kontekst vašeg sna kako biste ga protumačili na pravi način.

Zapravo, značenje vašeg sna će zavisiti od toga da li ste u snu samo videli svog kuma ili kumu, da li ste ih sreli na ulici, da li ste sanjali da ste vi nekome kum, odnosno kuma, da li ste možda sanjali kako ste odbili nekome da budete kum, kao i od mnoštva drugih okolnosti i situacija. Sve ove situacije imaju svoja specifična značenja i uticaće na značenje vašeg sna.

U nastavku ovog teksta ćete videti neke snove u kojima se kum ili kuma pojavljuju kao glavni motiv i videćete kako se ovi snovi tumače. Ukoliko vas zanima tumačenje snova i ako ste nekada sanjali svog kuma ili kumu, onda će vam ovaj tekst sigurno biti interesantan.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati kuma ili kumu?

Sanjati da vidite kuma ili kumu. Značenje ovog sna će zavisiti od toga da li ste videli svog venčanog ili nevenčanog kuma ili kumu. Ukoliko ste u snu videli svog venčanog kuma ili kumu, onda je to znak da ćete u narednom periodu od nekoga dobiti poklon. Moguće je da će vas prijatelji iznenaditi nečim što ste jako želeli da imate a niste mogli sebi da ispunite. Zato ćete u narednom periodu biti jako srećni i zadovoljni.

Alternativno, ovaj san može da ima još jedno značenje. Ako ste sanjali svog nevenčanog kuma, onda vam sanjarica predskazuje mogući brak u skorije vreme. Verovatno ćete u skorije vreme odlučiti da započnete zajednički život sa svojim partnerom i da stanete na ludi kamen.

Sanjati susret sa kumovima. Ako ste u snu videli kako na ulici srećete svog kuma ili kumu, onda je to znak da vas u skorije vreme očekuje neka nagrada. U pitanju je veći novčani ili materijalni dobitak, tako da vam preporučujemo da kupite listić za loto ili neku drugu igru na sreću.

Sanjati da ste vi kum ili kuma nekome. Ako ste u snu videli da ste vi kum ili kuma nekome, onda to nije dobar znak. Ovaj san najavljuje da je pred vama neka veća svađa, najverovatnije sa voljenom osobom koja će zahtevati više pažnje i ljubavi. Ukoliko ste imali ovakav san, trebalo bi da se potrudite da ne zapostavljate svog partnera kako ne bi došlo do svađe. Poklonite mu više pažnje u narednom periodu i vaš odnos će postati još bolji.

Prema drugim tumačenjima, san u kojem ste vi nekome kum ili kuma ukazuje na neke promene na poslovnom planu. Moguće je da ćete dobiti novu poziciju na poslu ili ćete čak promeniti radno mesto. Najverovatnije će vas šef unaprediti, a samim tim dobićete i mnogo više odgovornosti. Vi ćete biti jako zadovoljni svojim uspehom, a ljudi će vas sve više ceniti.

Sanjati da ste odbili kumstvo. Ukoliko ste u snu videli kako nekome odbijate kumstvo, onda vas sanjarica upozorava da ćete u narednom periodu doživeti veliku sramotu.  Najverovatnije ćete uvrediti osobu koju volite jer ste često brzopleti i ne razmišljate o posledicama svojih reči. Kada shvatite da ste pogrešili biće vam neprijatno i stidećete se sami sebe. Ovaj san bi trebalo da vas upozori da sledeći put dobro razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite, kako ne biste sebe doveli u neprijatnu situaciju.

Sponzorisano:
Loading...