Sanovnik kupati se – Šta znači sanjati da se kupaš?

Da li ste nekada sanjali kako se kupate? Ukoliko ste se kupali neposredno pre odlaska na spavanje, moguće je da je to povezano sa vašim snom.

Međutim, snovi o kupanju svakako imaju svoje značenje i simboliku, o čemu ćete saznati nešto više u ovom tekstu.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati da se kupaš?

Sanjati kako se kupate. Ukoliko ste u snu videli sebe kako se kupate, onda je to znak da vam u narednom periodu sledi oporavak i bolje zdravlje. Moguće je da ste u poslednje vreme imali određenih zdravstvenih tegoba i da ste se loše osećali. Ako ste imali ovakav san, sanjarica vam najavljuje skoro ozdravljenje. Period pred vama obeležiće mir, harmonija i dobro zdravlje.

Sanjati kako se neko drugi kupa. Ukoliko ste u snu videli da se kupa neka druga osoba, onda taj san nagoveštava da ćete se pomiriti sa nekim sa kim ste bili u lošim odnosima duže vreme. Alternativno, ovaj san može da znači da ćete uspeti da izbegnete neku nevolju koja bi mogla da vas zadesi u narednom periodu.

Sanjati kako vi nekoga kupate. Ukoliko ste u snu videli kako vi kupate neku osobu, onda taj san znači da mnoge osobe u vašem okruženju zavise od vas i da su pod vašim uticajem. Moguće je da su u pitanju neki članovi vaše porodice ili bliski prijatelji koji ništa ne mogu da urade bez vaše pomoći.

Sanjati kako se kupate sa partnerom. Ukoliko ste u snu videli sebe kako se kupate sa partnerom, onda je to znak da u narednom  periodu možete očekivati neku ljubavnu ponudu koja će vas uvrediti. Naime, moguće je da će vam neko ponuditi tajno viđanje iako zna da ste zauzeti. Moguće je i da će neko ko je u braku želeti sa vama da se viđa. Vas će to jako uvrediti i nećete znati kako da se postavite u toj situaciji.

Sanjati kako se kupate u društvu. Prema nekim tumačenjima, san u kojem ste videli sebe kako se kupate u nekom društvu ukazuje na opasnost od požara koja vam preti u skorije vreme. Vodite više računa o sebi i pazite da ne ostavljate uključene uređaje u kući.

Sanjati kako se kupate u odeći. Ako ste u snu videli sebe kako se kupate u odeći, onda je to znak da vas u narednom periodu očekuje neki novčani dobitak. Prema tumačenjima koja donosi sanjarica, moguće je da je u pitanju neko nasledstvo.

Sanjati da se kupate u mutnoj vodi. Ovaj san ima negativnu simboliku i predskazuje gubitak neke voljene osobe.

Sponzorisano:
Loading...